Shkupi hangi ülkenin takımı, hangi ligde?

Şampiyonlar Ligi'nin başlamasıyla internet üzerinden en çok araştırılan konular arasına futbol girdi. Peki Shkupi takımı hangi ülkenin takımıdır? Tüm detaylar haberimizde.

22.06.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-13:27) Shkupi hangi ülkenin takımı, hangi ligde?

Futbol sever insanlar Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşamaya başladı. Bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Shkupi takımı en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Shkupi nerenin takımıdır? Shkupi hangi ülkeyi temsil ediyor? Shkupi takımı ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Shkupi hangi ülkenin takımı

Shkupi takımı Kuzey Makedonya'nın şampiyon takımıdır. Kamp olarak Türkiye'yi seçen takımın sahibi Olgun Aydın'dır. Şampiyonlar Ligi heyecanı başlarken Shkupi yarın hazırlık maçı olarak Fenerbahçe ile karşılaşacak. Karşılaşma 23 Haziran saat 18.00'de gerçekleşecek.

Shkupi Takımı Hangi Ülkenin Takımıdır

 Takımın başkanı Olgun Aydın Abant'ta başladıkları hazırlık kampının oldukça verimli geçtiğini söyledi. Sezon başından itibaren hedefledikleri takım için büyük ilerlemeler kaydettiklerini de söyledi. Olgun Aydın, Shkupi takımının başına geçerken Makedon bir takımın Türk liderliğinde neler başarıp nerelere gelebileceğini kanıtlamak istediğini söyledi. Olgun Aydın; "Şampiyonlar Ligi'ne çıkarak zor bir hedefi gerçekleştirmiş olduk ve şampiyonluk için takım olarak birbirimize kenetlenmiş durumdayız. Hazırlık maçımızdan birini Türkiye'de ne güçlü kulüplerden biri olan Fenerbahçe takımı ile gerçekleştireceğiz. Başkan Ali Koç'a, takımın yönetimine kulübüme gösterilen ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim." dedi.

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal