01.04.2022-16:28 (Son Güncelleme:12.04.2022-17:41)


1

Milli arada Türkiye'nin İtalya ile oynadığı özel karşılaşmada sakatlanan Ozan Kabak 9. dakikada oyundan çıkmıştı.



2

İngiltere'ye dönen milli yıldız hakkında Norwich City Menajeri Dean Smith önemli açıklamalarda bulundu. Teknik adamın Ozan Kabak ile ilgili söylediği sözler büyük yankı uyandırdı.



3

A Milli Takım'ın yıldız stoperi Ozan Kabak'tan gelen haber gerek Türk futbolseverleri gerek Norwich City taraftarlarını üzmüş durumda.



4

Futbolcunun yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası durumunun ciddi olduğu belirtiliyor. Bu anlamda Ozan Kabak'ın durumu yakından takip edilmeye başlandı.



5

Ozan Kabak Galatasaray altyapısında gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çıkmayı başardı ve A takımın yolunu tuttu. A takımda gösterdiği performansla pek çok önemli takımın transfer hedefi haline gelen 22 yaşındaki stoper kritik bir karar aldı ve Almanya'nın Stuttgart takımına gitti. Stuttgart sonrasında ise Schalke 04 takımının yolunu tuttu. Schalke'nin ardından İngiliz devi Liverpool'un formasını giydi.



6

Ozan Kabak, ardından ise İngiltere'nin Norwich takımına transfer oldu. Ozan Kabak'ın Norwich'e transferi büyük ses getirmişti.



7

22 yaşındaki yıldız son olarak ise A Milli Takım'ın, İtalya ile oynadığı kritik maçta sakatlandı.



8

Futbolcudan gelen kötü haber ise moralleri bozmuş durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR