A Milli Takım'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu Inter'de istatistikleri ile rekor kırdı!

Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. İtalya'da başarılı bir grafik çizen milli futbolcu istatistikleri ile Inter'de önemli bir rekorun sahibi oldu.

17.03.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 19.03.2022-12:17)

Inter'de başarılı bir sezon geçiren Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da adından söz ettirmeye devam etmekte. İtalya basınında da milli futbolcu ile ilgili övgü dolu açıklamalar geliyor.

O istatistiği ülkede çok konuşuluyor

İtalya basınında son çıkan haberlerde kimsenin Hakan Çalhanoğlu'nda daha iyisini yapamadığı belirtilirken, ' Inter orta saha oyuncusu bu sezonda duran oyunda sürpriz bir şekilde 6 asist topladı, kimse ondan daha iyisini yapamadı.' ifadelerine yer verildi. Ayrıca milli futbolcunun istatisikleri için '5 büyük Avrupa şampiyonasında, aslında hiç kimse Hakan Çalhanoğlu'ndan daha iyisini yapamadı.' ifadeleri yer buldu.

Hakan Çalhanoğlu, Inter performansıyla alkış alıyor.

Manchester United talip olmuştu

Geçtiğimiz günlerde İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak istediği öğrenilmişti. İtalya basının yer verdiği haberlere göre, İngiliz devinin sezon sonu için milli futbolcu ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

Futbolcunun bu sezonki istatistikleri

28 yaşındaki A milli futbolcu Inter formasıyla bu sezon 35 resmi maçın 31'inde ilk 11'de yer aldı. Çalhanoğlu bu maçlarda Inter forması ile 6 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal