A Milli Takım'ın Yıldızı Burak Yılmaz Avrupa'da Ofsayt Rekoru Kırdı!

Gol kralı olmaya alışkın olan milli yıldız Burak Yılmaz bu sefer pek iyi bir rekor kırmadı. Burak Yılmaz Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla ofsayte düşen futbolcu oldu.

19.11.2021-15:57 - (Son Güncelleme: 19.11.2021-16:07) A Milli Takım'ın Yıldızı Burak Yılmaz Avrupa'da Ofsayt Rekoru Kırdı!

A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Burak Yılmaz ilginç bir rekora imza attı. Futbolcu kırdığı rekorla Avrupa'da ilgi odağı haline geldi.

BURAK YILMAZ AVRUPA'DA GÜNDEM HALİNE GELDİ

A Milli Takım'ın Lille formasını terleten Burak Yılmaz bu sezon gösterdiği performansla taraftarın tepkisini çekiyor. Geçen sezon Fransa Ligue 1 ekibi Lille'in lig şampiyonluğu yaşamasında çok büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu bu sezon Fransız ekibinde geçen sezonu resmen aratıyor. Yıldızlar karması PSG'nin önünde Lille'i şampiyonluğa taşıyan Burak Yılmaz, bu sezon Lille'de iyi bir sezon geçirmiyor. Lille bu sezon topladığı 16 puanla 12. sırada bulunuyor. Bu anlamda takımın şampiyonluk defteri bu sezon için kapanmış gibi görünüyor.

BURAK YILMAZ REKOR KIRDI

Burak Yılmaz, geride bıraktığımız sezonda 28 karşılaşmada 16 gol ve 5 asistlik performansıyla şampiyonluğun önemli mimarı olmuştu. Yıldız futbolcu bu sezon ise dibi gördü. Milli yıldız 11 lig karşılaşmasında 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. Burak Yılmaz, OPTA'nın verilerine göre Avrupa'nın en büyük 5 liginde en fazla ofsayta (16) düşen futbolcu konumunda bulunuyor.

BURAK YILMAZ'IN LİLLE'DE YEDEK KALMASI GÜNDEMDE

Bu sezon Lille'de istenilen performansı gösteremeyen yıldız futbolcu Burak Yılmaz'ın takımda yedek kalması gündemde bulunuyor. Fransa'da Lille taraftarları tarafından A Milli Takım'ın futbolcusunun gösterdiği etkisiz performans dolayısıyla yedek kalması isteniliyor. Hatta taraftarlar tarafından ''Burak yedek beklesin mi?'' şeklinde bir anket yapıldığı ve evet diyenlerın sayısının yüzde 73 olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal