Karadağ-Türkiye Maçı Öncesi Burak Yılmaz'dan Takıma Uyarı Geldi!

A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubun'daki son maçında Karadağ'a misafir olucak. Kritik karşılaşma öncesi A Milli Takım'ın kaptanı Burak Yılmaz'ın takım arkadaşlarıyla toplantı yaptığı öğrenildi.

16.11.2021-13:49 - (Son Güncelleme: 16.11.2021-14:01) Karadağ-Türkiye Maçı Öncesi Burak Yılmaz'dan Takıma Uyarı Geldi!

Türkiye, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubun'daki son maçında Karadağ'a misafir olucak. Kritik karşılaşma öncesi A Milli Takım'ın kaptanı Burak Yılmaz'ın takım arkadaşlarıyla kritik bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.
A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda bu akşam çok kritik bir maça çıkacak. Türkiye'nin oynayacağı karşılaşma çok büyük önem taşıyor. A Milli Takım'ın Karadağ karşısında galip gelmesi ve Norveç'in deplasmanda Hollanda karşısında galibiet alması halinde A Milli Takım, Dünya Kupası'na direkt katılma hakkı elde etmiş olacak. Bu anlamda zorlu mücadele A Milli Takım için hayati önem taşıyor. Kritik karşılaşmadan önce takım kaptanı Burak Yılmaz'ın futbolcularla çok kritik bir toplantı yaptığı ise gelen bilgiler arasında bulunuyor.

BURAK YILMAZ'DAN KRİTİK TOPLANTI

A Milli Futbol Takımı, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda oynayacağı zorlu Karadağ maçının ardından  hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. A Milli Takım'da takımın en tecrübeli futbolcularından olan Burak Yılmaz idman sonrasında takım arkadaşlarına yaptığı toplantıda uyarılarda bulundu.

BURAK YILMAZ'DAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Fransa'da Lille formasını terleten yıldız futbolcu Burak Yılmaz'ın takım arkadaşlarına önemli uyarılarda bulunduğu aktarıldı. Burak Yılmaz'ın arkadaşlarına, 'Hollanda-Norveç maçı da bizim için önemli ancak sadece kendi maçımıza odaklanmak zorundayız. Eğer biz kazanamazsak, diğer maçın da önemi kalmaz. Akıllar sadece sahada olmalı. 90 dakika boyunca konsantrasyonumuzu kaybetmememiz gerekiyor.' ifadelerini kullandığı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal