A Milli Takım'ın Yıldız Futbolcusu Burak Yılmaz Ofsayt Rekoru Kırdı!

Şampiyonlar Ligi'nde Fransız temsilcisi Lille, Sevilla ile 0-0 berabere kaldı. Lille formasını terleten A Milli Takım'ın yıldızı Burak Yılmaz ise karşılaşmada bir rekora imza attı.

21.10.2021-16:47 - (Son Güncelleme: 22.10.2021-16:58) A Milli Takım'ın Yıldız Futbolcusu Burak Yılmaz Ofsayt Rekoru Kırdı!

Şampiyonlar Ligi'nde A Milli Takım yıldızlarından Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı'nın forma terlettiği Lille takımı Sevilla ile karşılaştı. İki takımında birbirine üstünlük sağlayamadığı mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmada Burak Yılmaz ile ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın 90 dakika süre aldığı mücadelede Yusuf Yazıcı ise süre almadı. Gruptan çıkma mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde maçta gol sesi çıkmadı. Bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde gol sesi çıkmayan tek maç olan Lille-Sevilla karşılaşması bu anlamda dikkat çekti. Oynanan maçın ardından Fransız ekibi Lille puanını 2'ye çıkarırken, Sevilla ise puanını 3'e çıkardı. Aynı grupta Salzburg 7 puanla liderlik koltuğunda otururken, Wolfsburg ise 2 puanla son sırada bulunmakta. 

A MİLLİ TAKIM'IN YILDIZI BURAK YILMAZ'DAN OFSAYT REKORU GELDİ

Oynanan mücadelede A Milli Takım'ın yıldızları Zeki Çelik ve Burak Yılmaz görev aldı. Burak Yılmaz mücadelede dikkat çeken bir ayrıntı ortaya koydu. Fransız basın organı Le Parisien, A Milli takımın yıldızı Burak Yılmaz'ın toplamda 10 kez ofsayt pozisyonuna yakalandığını ve bu anlamda bir rekor kırdığını belirtti. Haberde "Burak Yılmaz kendine pozisyon yaratmak adına oldukça zorlandı. Şampiyonlar Ligi’nin başladığı günden bugüne tam 10 kez ofsaytta kalarak bu anlamda bir rekor kırdı" ifadelerine yer verdi. A Milli Takım'ın yıldızı Burak Yılmaz bu anlamda dikkatleri üzerine çekti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal