19.02.2022-12:27 (Son Güncelleme:19.02.2022-12:41)


1

Mart ayında yapılacak olan Dünya Kupası play-offlarına hazırlanan A Milli Takım'da teknik adam Stefan Kuntz, A Milli Takım'ın futbolcularını yerinde izliyor.



2

A Milli Takım'ın Alman teknik direktörü Stefan Kuntz, milli takım için durmak bilmiyor. Alman çalıştırıcı, Avrupa'nın ve Türkiye'nin her yerinde futbolcuları yakın takibe almış durumda. Alman çalıştırıcı hem statlardan hem de televizyondan aday futbolcuları oldukça yakından izlemekte.



3

Süper Lig maçlarının yaı sıra, Avrupa liglerinde oynayan milli futbolcuları da yerinde takip eden Kuntz nerdeyse her gün başka bir ülkede bulunmakta. 2022'ye çok hızlı giren tecrübeli hoca, özellikle geçen hafta sürekli yol aldı.



4

Başta Galatasaray - Trabzonspor karşılaşması olmak üzere Süper Lig karşılaşmalarını yerinden takip eden Kuntz, daha sonra ise İspanya'da Getafe ve Levante karşılaşmasında Enes Ünal'ı, Fransa'da Metz - Marsilya karşılaşmasında Cengiz Ünder'i, İtalya'da Inter - Liverpool karşılaşmasında Hakan Çalhanoğlu'nu yerinde izledi.



5

Başarılı antrenör, İtalya'da ayrıca Atalanta'nın tesislerine de giderek Merih Demiral ile bir arada bulundu.



6

Stefan Kuntz'un dışında Alman hocanın yardımcısı Kenan Koçak da sürekli maç takibini sürdürdü.



7

Kuntz'un yetişemediği anlarda Kenan Koçak devreye girmiş oldu. İkili zaman zaman beraber seyahetler de bulundu. Almanya'ya sık sık giden Kunt ve Koçak, burada da A Milli Takım'a kazandırabilecekleri potansiyel isimleri takibi sürdürdü.



8

Stefan Kuntz bu anlamda taraftarlar tarafından alkış aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR