19.02.2022-11:27 (Son Güncelleme:19.02.2022-11:42)


1

Süper Lig'de kötü gidişata dur diyemeyen Fenerbahçe, Ali Koç döneminde diğer kulvarlarda da başarısız sonuçlar elde etti.



2

Fenerbahçe'de bu sezon işler hiç istenildiği gibi yolunda gitmezken, sarı lacivertliler Perşembe gecesi Avrupa Konfederasyon Ligi'nde Kadıköy'de Slavia Prag'a 3-2 mağlup oldu.



3

Sarı lacivertliler Avrupa Konferans Ligi'nde de işini çok büyük zora sokarken, ortaya çıkan başarısız sonuç sonrası Ali Koç yönetimine taraftarlardan çok büyük tepki gelmiş durumda.



4

Fenerbahçeli taraftarların tepkisi sanal alemde de devam ediyor. Fenerbahçe, Ali Koç dönemindeki bir başarısızlığa daha imza attı. Fenerbahçe, UEFA klasmanında 56 sıra birden gerilerek 101. sıraya indi. Sarı Lacivertliler Ali Koç, göreve geldiği zaman 45. sırada bulunuyordu. Ali Koç döneminde futbolda 'Sıfır kupa' sendromu devam ederken , takımın ortaya koyduğu içler acısı futbol gelecek adına umut vermemekte.



5

Fenerbahçeliler sosyal medya üzerinden ''Olmuyorsa olmuyor, Bu inat ve ısrar neden!'' şeklinde paylaşımlarda bulunuyor. Ali Koç yönetimi bu anlamda yoğun bir şekilde istifaya davet ediliyor. Fenerbahçe'de üyeler de daha önce kongreye gidilmesi için imza kampanyası başattı.



6

Avrupa Konferans Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında Slavia Prag Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-2 mağlup ederken bu mücadele Çek basınında da çok geniş yer buldu. Çek basını, 'Slavia, Fenerbahçe karşısında önemli bir galibiyet aldı. Slavialı futbolcular başlarında hocaları yokmuş, hiç umursamadılar. Savunmaya çekileceklerini düşünen vardıysa da yanıldı' yorumunu yaptı.



7

Çıkan haberlerde ayrıca, 'Fenerbahçe taraftarı maç içinde değişken duygular yaşadı, bazen takımını destekledi bazense tepki gösterdi. Futbolculardan formalarını çıkarmalarını istedi' ifadelerine yer verdi.



8

Fenerbahçe'de Ali Koç ile ilgili gelişmeler merakla takip edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR