18.11.2021-11:31 (Son Güncelleme:18.11.2021-11:50)


1

A Milli Takım geriye düştüğü Karadağ deplasmanından 2-1'lik galibiyetle ayrılmasını bildi. Türkiye'nin maçı kazanması halinde Dünya Kupası'na doğrudan katılma hakkı bulunuyordu.



2

Fakat Norveç'in de son karşılaşmada Hollanda'yı deplasmanda yenmesi gerekiyordu. Bu anlamda A Milli Takım, doğrudan Dünya Kupası'na gidecek, Norveç ise play-off hakkı kazanacaktı. Hollanda ise grubunu üçüncülükle bitirecekti.



3

Fakat Hollanda kendi evinde Norveç'i son bölümde bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı ve sürprize geçit vermedi. Grubunu lider tamamlayan Hollanda, Katar'a doğrudan gitmeye hak kazandı.



4

Maçın ardından ise Hollanda teknik direktörü Louis van Gaal'den dikkat çeken itiraflar geldi.



5

Hollandalı çalıştırıcı, ''Türkiye ile Norveç'in arkasında kalıp Dünya Kupası'na gidemeseydik kesinlikle emekli olacaktım" sözlerini kullandı. Deneyimli teknik adam devam eden açıklamalarında, 'Artık kulüp değil, milli takım çalıştırmak istediğimi söylemiştim. Başka ülkelerden de teklifler vardı. Ancak kaybetseydik bu benim son görevim olurdu" şeklinde konuştu.



6

Louis van Gaal, yakın zamanda milli takım idmanına giderken bisikletten düşmüş ve yürüyemez hale gelmişti. Deneyimli çalıştırıcı, sakatlığı dolayısıyla Norveç maçını kulübede değil locadan takip etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR