27.09.2021-16:34 (Son Güncelleme:27.09.2021-16:52)


1

A Milli Takım'ın Alman çalıştırıcısı Stefan Kuntz, Fenerbahçe formasını terleten ve Hollanda vatandaşlığı bulunan Ferdi Kadıoğlu'nu milli takıma katmak için kolları sıvadı.



2

A Milli Takım'ın yeni teknik adamı Stefan Kuntz, göreve gelmesinin ardından mesaiye hızlı başladı. Alman teknik adam hem yurt içinde hem yurt dışında birçok maç canlı takip etti. Bir yandan da kendisine sunulan kasetlerden Türk oyuncuların performanslarını mercek altına aldı.



3

Alman çalıştırıcı gözüne Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'yu kestirdi. Henüz A Milli Takım tercihini yapmayan ve Türkiye, Hollanda ayrıca Kanada pasaportu da bulunan Fenerbahçeli yıldızın A Milli Takım'da kesinlikle oynamasını istediği aktarılıyor.



4

Bu anlamda Stefan Kuntz'un yıldız futbolcuyu milli takıma katmak için harekete geçtiği ve henüz milli takım tercihini yapmayan futbolcu ile birebir görüşeceği öğrenildi.



5

Portekizli Vitor Pereira'nın göreve gelmesini ardından Fenerbahçe'de sol kanatta görev yapan ve bu sezon şu zamana kadar 9 maçta 2 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koyan genç futbolcu alkış topluyor.



6

Genç yetenek, yeni sezonun en flaş isimlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR