A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Belli Oldu!

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında Norveç ve Letonya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımızın aday kadrosu belli oldu.

02.10.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 02.10.2021-14:01) A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Belli Oldu!

Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından A Milli Futbol Takımımızda göreve Alman teknik adam Stefan Kuntz getirildi.

NORVEÇ VE LETONYA MAÇLARI ÖNCESİ KADROMUZ BELLİ OLDU

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında Norveç ve Letonya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımızda Teknik Direktör Stefan Kuntz'un belirlemiş olduğu aday kadromuz resmen açıklandı. 

STEFAN KUNTZ'UN BELİRLEDİĞİ ADAY KADROMUZ...

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada Teknik Direktör Stefan Kuntz'un Norveç ve Letonya karşılaşmaları öncesinde belirlemiş olduğu aday kadrosu şu şekilde ;

Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Sinan Bolat, Mehmet Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Serdar Aziz, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz, Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu, Cengiz Ünder, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz, Kenan Karaman, Serdar Dursun olarak açıklandı.

A Milli Takım Aday Kadrosu

KADRODA RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER

A Milli Takım'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in kadrolarında vazgeçilmez isimlerden olan Salih Uçan, Halil Akbunar, Okay Yokuşlu, Efecan Karaca, Enes Ünal ve Halil Dervişoğlu'nun kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal