Eren Derdiyok'tan Ankaragücü'nün Süper Lig Hedefi İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

TFF 1. Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün tecrübeli golcüsü Eren Derdiyok, ligdeki fikstürleri, kendi performansı ve Süper Lig hedefleri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02.10.2021-12:49 - (Son Güncelleme: 02.10.2021-12:49) Eren Derdiyok'tan Ankaragücü'nün Süper Lig Hedefi İle İlgili Çarpıcı Açıklamalar!

Ülkemizde bir dönem Kasımpaşa, Göztepe ve Galatasaray formalarını giyen tecrübeli golcü Eren Derdiyok, yaşadığı aranın ardından ülkemize MKE Ankaragücü'ne gerçekleştirmiş olduğu transferle bir kez daha merhaba dedi.

EREN DERDİYOK ATTIKÇA ANKARAGÜCÜ KAZANIYOR!

Sezon başında MKE Ankaragücü kadrosuna bonservis ücreti ödenmeden katılan Eren Derdiyok, performansı ile birlikte takımını bir üst lige taşımak için elinden geleni yapıyor.

DERDİYOK'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Attığı gollerle MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'e çıkma hedefi doğrultusunda takımını adeta sırtlayan Eren Derdiyok, 7 karşılaşmada TFF 1. Lig'de forma giyerken bu karşılaşmalarda kaydettiği 6 golle takımı adına oldukça önemli bir performans sergiledi.

33 yaşındaki tecrübeli golcü Eren Derdiyok, yapmış olduğu açıklamalarda ;

SENEYE SÜPER LİG'DE OYNAYACAĞIZ

Ankaragücü'nün hedefi tekrar Süper Lig'de yer almak, bunun için buradayım. Ankaragücü'nün Süper Lig'e ait olduğunu düşünüyorum. Bu hedef de beni hırslandırıyor. İnşallah seneye Süper Lig'de oynayacağız.

BU SEZON KADROMUZ ÇOK KALİTELİ

Çok karakterli, yetenekli oyuncularımız var. Bu saha içine de yansıyor. Kadromuz çok kaliteli. Aile ortamı var. Futbolda böyle bir ortam varsa hedefe ulaşmak daha kolay oluyor.

BU SENE TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR

Ankaragücü taraftarını buraya gelmeden biliyordum. Galatasaray'da oynarken görmüştüm. Ankaragücü'nün yeri büyük takımların yanı. Gerçekten o seviyede taraftarı var. Bu sene onlara ihtiyacımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler onları mutlu edeceğimizin sözünü veriyorum. İnşallah, kenetlenip hep beraber hedefe ulaşacağız.

LİGDE KOLAY MAÇ YOK! HERKES HERKESİ YENEBİLİR

Ligde kolay maç yok. Herkes herkesi yenebilir. Basamak basamak her maça yüzde yüzümüzü veriyoruz. Hafta sonu bizim için çok önemli bir maç var. 3 puanı alıp arkamızdan gelen takımlarla mesafeyi korumak istiyoruz.

BURASI ÇOK FARKLI 1. LİG GERÇEKTEN ZOR

1. Lig gerçekten zor. Süper Lig'den çok farklı. Oyun anlamında büyük fark var. Tabii zor yönleri de var. Bu ligde gol atmak çok kolay değil. Umarım burada gol rekoru kırarım. Gol sayısı, hedefi koymadım. Süper Lig'e çıktıktan sonra benim ne kadar attığımın bir önemi yok.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal