A Milli Basketbol Takımı'nda baş antrenörlük görevine Ergin Ataman getirildi!

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nda Orhun Ene'den sonra başantrenörlük için göreve getirilen isim Anadolu Efes'i çalıştıran Ergin Ataman oldu. Yaşanan gelişme büyük yankı uyandırdı.

12.04.2022-15:28 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-15:37) A Milli Basketbol Takımı'nda baş antrenörlük görevine Ergin Ataman getirildi!

Türk basketbolunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. A Milli Basketbol Takımı'nda Orhun Ene'den sonra başantrenörlük için getirilecek isim büyük merak konusu haline gelmişti. Son gelen bilgiye göre göreve getirilen hoca Ergin Ataman oldu. Anadolu Efes'i çalıştıran Ergin Ataman'ın A Milli Basketbol Takımı'nın başına getirilmesi gündeme oturdu.

Prensip anlaşmaya varıldı

Son gelen bilgilere göre Ergin Ataman ile prensip anlaşmaya varıldı. Hoca ile resmi imzaların ise Perşembe günü saat 11.00'de atılacağı öğrenildi.

Yeni baş antrenör Ergin Ataman oldu.

Kariyeri dikkat çekiyor

Gerek yurt içinde gerek yurt dışında çeşitli takımları çalıştıran Ergin Ataman antrnörlük kariyerinde sırasıyla; Türk Telekom, Pınar Karşıyaka, Efes Pilsen, Siena, Ülkerspor, Bologna, Beşiktaş, Anadolu Efes, Beşiktaş, Galatasaray, Türkiye Milli Basketbol Takımı ve son olarak yine önceden çalıştırdığı Anadolu Efes'i çalıştırmaktaydı. Son olarak ise önceden görevde bulunduğu A Milli Basketbol Takım'ı ile anlaşmaya vardı. Kariyerinde ise en önemli başarı olarak Anadolu Efes ile 2021 yılında aldığı Euroleague gözükmektedir. Ayrıca pek çok kez önemli çeşitli kupalar kazanma başarısı göstermiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal