9 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın günlük programı vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Peki Cumhurbaşkanı bugün nerede? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün nerede konuşma yapacak?

09.03.2021-13:29 - (Son Güncelleme: 09.03.2021-13:29) 9 Mart 2021 Cumhurbaşkanı Bugün Nerede?

T.C. Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün nerede olduğu ve hangi toplantıya katılacağı yer aldı. Özellikle kademeli normalleşme sürecine ilişkin ve gündeme dair önemli açıklamalar yapması beklenen Cumhurbaşkanı'nın nerede olduğu merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Cumhurbaşkanı bugün nerede? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün nerede konuşma yapacak?

CUMHURBAŞKANI'NIN 9 MART PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün AK Parti MYK Toplantısına katılacak. Toplantı AK Parti Genel Merkezi'nde yapılacak. Toplantının ardından Erdoğan'ın konuşma yapması bekleniyor. Konuşmasında gündemle ilgili önemli açıklamaları da yine vatandaşlar tarafından takip edilecek.

MYK NEDİR?

MYK, Merkez Karar Yönetim Kurulu olarak toplanan ve 50 kişiden oluşan bir kuruldur. Bu kurulda grup başkan vekilleri, kadın ve  gençlik kolları başkanları da yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal