80'lerin Modası Kabarık Kollar Sezona İddialı Girdi

2019 İlkbahar/Yaz sezonunda modacıların gözdesi kabarık kollu kıyafetler yeniden trend oldu. Annelerimizin gençlik fotoğraflarından tanıdığımız karpuz kollu giysiler gardropları şenlendirecek.

21.03.2019-11:01 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-10:46) 80'lerin Modası Kabarık Kollar Sezona İddialı Girdi

 

2019 İlkbahar/Yaz döneminde değişikliğe hazır olun... Bilhassa büyük kıyafetlerin trendi ele geçireceği bu dönemde kabarık kollu giysiler ön plana çıkacak. Bahar ayının güneşli günlerinde, sokaklarda rastlayacağımız ve en iddialı parçalardan biri olmaya hazırlanan kabarık kollar, 2019 İlkbahar/Yaz döneminin stil kodlarını oluşturuyor. Özellikle New York Moda ve yeni biten Londra Moda Haftası boyunca hem bluzlarına hem de elbiselerine bu kolları takan tasarımcılar, feminen görünümün altını çiziyor.

FIRFIR VE VOLANLI GİYSİLER YENİDEN GÖZDE 

Karpuz kol olarak da nitelendirebileceğimiz kabarık kollar, stilinize nostaljik bir hava katmaya hazırlanıyor. Hem günlük kombinlere, hem de ofis ve gece kombinlerine rahatlıkla uyum sağlayabilir. Kabarık ve hacimli kol detaylarını tetikleyen fırfır ve volanlı kollar da bu sezonda da yerini koruyor. Aslında herkesin stiline eklediği bu trend şimdiden herkesin dolabında yer almaya başladı bile! 

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal