8 Şubat Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, 8 şubat tahmin raporu yayınlandı. MGM'nin son tahminlerine göre ülkenin kuzey ve batı bölgeleri şiddetli lodos ile fırtınanın tesiri altına girecek. Diğer taraftan sahil bölgelerinde rüzgarın saatteki hızının 90 kilometreye kadar yükselmesi tahmin ediliyor.

08.02.2021-09:02 - (Son Güncelleme: 08.02.2021-09:02) 8 Şubat Hava Durumu

Bugün hava nasıl olacak? Yeni haftanın ilk günüyle beraber bilhassa dışarıda işi olan vatandaşlar merakla bu sorunun yanıtını araştırıyor. Peki 8 Şubat 2021 hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) aracılığıyla yapılan son tahminlere göre; Yurt genelinde parçalı zaman zaman çok bulutlu, Marmara'nın batı tarafları Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'in sağanak ve zaman zaman gök gürültülü sağanak, gece sularında Erzurum ile Bingöl etrafının hafif kar yağışlı olması bekleniyor. Sabah ile gece saatlerinde iç ile doğu bölgelerde pus ve zaman zaman sis ile beraber, doğu taraflarda buzlanma ve don hadisesi öngörülüyor. 

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin iç tarafları ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin güneydoğusunda çığ meydana gelme riski bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarının bugün, Marmara'nın kuzeyi ve Karadeniz sahil kesimlerinde 3 - 6 derece yükseleceği, öteki bölgelerde kritik bir farklılık olmayacağı, yurt genelinde mevsim normal sıcaklıklarının 6-10 derece üzerinde olması bekleniyor.

12 ŞUBAT'TA HAVA DEĞİŞİYOR

12 Şubat tarihinden itibaren yurt genelinde ciddi bir soğuma bekleniyor. İstanbul cuma günü itibariyle yedi gün sürecek kar yağışının tesiri altına girecek.

BAZI İLLERİMİZDE HAVA DURUMU 

İSTANBUL

Hava durumu parçalı  yer yer çok bulutlu 19°C.

İZMİR

Hava durumu parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21°C.

ANKARA

Hava durumu parçalı ve az bulutlu 19°C.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal