İstanbul'a Fırtına Uyarısı

Marmara Bölgesi'nde şiddetli rüzgar ile fırtına bekleniyor. Gece saatleri itibariyle hakim olacak rüzgarın hızının saatte 90 kilometreye yükselmesi bekleniyor.

07.02.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-15:34) İstanbul'a Fırtına Uyarısı

Marmara Bölgesi'nde rüzgarın gece saatleri itibariyle Marmara genelinde güney ile güneybatı taraflardan şiddetli ve kısa zamanlı fırtına halinde esmesi tahmin ediliyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, gece saatleri itibariyle bölgenin batı bölgelerinden itibaren başlayacak etkili olacak rüzgarın Güney ve Güneybatı taraflardan bölgenin doğu kısmında (İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Yalova etrafı) fırtına (50-70 kilometre/saat), bölgenin batı tarafında ( Kırklareli, Edirne, Tekirdağ etrafı) da zaman zaman kuvvetli fırtına (60-90 kilometre/saat) halinde esmesi öngörülüyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada oluşabilecek soba ile baca gazı zehirlenmesi, çatı uçması, ağaç ile direk devrilmesiyle ulaşımda aksaklıklar benzeri negatif durumlara karşı dikkat edilmeli ve önlem alınması gerektiğinin altı çizildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal