70 Yaşında Coronavirüsü Yendi

Tunceli'de coronavirüs tedavisi gören kronik nefes darlığı ve tansiyon hastası 70 yaşındaki Hüseyin Demirci, hastalığı yenerek bugün sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu oldu.

15.04.2020-20:55 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-20:51) 70 Yaşında Coronavirüsü Yendi

Ülke genelinde olduğu gibi Tunceli'de de coronavirüsle mücadele devam ederken güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Coronavirüs teşhisi sebebiyle Tunceli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına olan ve kronik nefes darlığı, tansiyon hastası 70 yaşındaki Hüseyin Demirci, hastalığını yapılan tedavilerle yenmeyi başardı.

Hastanede tedavisinin ardından yapılan testleri pozitifden negatife dönen Demirci, bugün sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu oldu.

Kendisi de alkışlara eşlik eden Demirci, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Kentte hastalığa yakalanan 7 kişiden 4'ünün daha önce taburcu olduğu, şuanda 2 hastanın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Vali Tuncay Sonel'de sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada," Şu ana kadar Tunceli'de 7 pozitif vak'amızdan iyileşen 4 hastamız geçen hafta taburcu olmuştu. Az önce de Hüseyin Demirci, amcamız taburcu oldu şükür. Kalan 2 hastamızın da tedavisine devam ediliyor. Başhekimimiz nezdinde fedakar sağlık personelimize teşekkürler" sözlerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal