6 Şubat depremin acı yansıması: Kahramanmaraş’da hayatını kaybeden polisin cansız bedeni Kayseri’de ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin yarattığı acı ve dram, son derece üzücü bir olayın açığa çıkmasına sebep oldu. Ebrar Sitesi Z Blok’ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan’ın cesedinin, yanlışlıkla başka bir aileye verilerek Kayseri'de defnedildiği ortaya çıktı. İşte, yaşanan bu trajik hikayenin detayları…

05.04.2024-16:51 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-16:51) 6 Şubat depremin acı yansıması: Kahramanmaraş’da hayatını kaybeden polisin cansız bedeni Kayseri’de ortaya çıktı!

Kahramanmaraş merkezli olarak nitelendirilen ve 11 ili etkileyen depremler, Türkiye genelinde büyük bir yıkıma ve kayba yol açtı. Bu felaketin bir kurbanı da polis memuru Mustafa İlhan ve ailesi oldu. İlhan, eşi ve çocuğuyla birlikte depremin etkisi altında bulunan Ebrar Sitesi Z Blok'un 4. katında yakalandı. Mustafa İlhan'dan uzun süredir haber alınamıyordu. Ailesi, 14 ay boyunca kayıp olan sevdiklerini aramaya devam etti. Ancak, sonuç alamadılar ve endişeyle beklemeye devam ettiler.


DNA testiyle gizem çözüldü

Nihayet, aylar sonra alınan DNA örnekleri, kayıp olan Mustafa İlhan ile bir ceset arasında eşleşme sağladı. DNA testi sonucunda, Kayseri'de defnedilen 14-15 yaşlarındaki bir çocuğun cesedinin, kayıp polis memuru Mustafa İlhan'a ait olduğu belirlendi.

Bu sonuç, trajik bir hata olduğunu ortaya çıkardı. Mustafa İlhan'ın cesedinin yanlışlıkla başka bir aileye verilip defnedildiği anlaşıldı. Bu durum, ailenin acısını katladı ve yaşanan trajedinin boyutunu daha da derinleştirdi.

Defin işlemi gerçekleştirilecek

Mustafa İlhan'ın cenazesi, öğle namazını müteakip Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bulunan Kurugeçit Şehitlik Mezarlığı'nda defnedilecek. 


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal