5 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da potaya hangi isim gönderildi?

Survivor All Star yarışmasında 5 Mayıs akşamı yayınlanan bölümde yine heyecan doruktaydı. Yarışmada Merve Aydın'ın sakatlığı bölümün en çok konuşulan konusu olurken, Acun Ilıcalı Survivor Perviz ile ilgili de açıklaması da pür dikkat izlendi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynanayan yarışmacılardan kaybeden taraf konseyde bir arkadaşlarının isimlerini yazdılar. Peki, 5 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da potaya hangi isim gönderildi?

06.05.2022-11:13 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-11:13) 5 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da potaya hangi isim gönderildi?

TV8 kanalında yayınlanan ve en sevilen yarışmaların başında gelen Survivor All Star'ın 5 Mayıs akşamı yayınlanan bölümü heyecanla izlendi. Yarışmacılardan Merve Aydın'ın sakatlığı geceye damgasını vururken, yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın Perviz ile ilgili yaptığı açıklama da izleyiciler tarafından merakla takip edildi.

5 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynayan Ünlüler ve Gönüllüler takımı, kıran kırana bir mücadele sergiledi. Yarışmanın sonunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım ile dokunulmazlığı kaybeden takımın kimi eleme potasında gönderdiği de merak konusu oldu.

Geçtiğimiz gün yayınlanan son bölümde elenen Barış Murat Yağcı'nın adaya veda etmesi sonrası kırmızı takım Merve Aydın'ın yaşadığı sakatlıkla sarsıldı. Mavi takımdan Nisa ile girdiği mücadeleden sonra yere düşen Merve'nin aşil tendonlarının koptuğu öğrenildi.

5 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Merve Aydın'ın sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti ise Acun Ilıcalı tarafından açıklanırken, Ilıcalı, Merve Aydın'ın sağlık durumunda dolayı diskalifiye olduğunu söyledi.

Perviz'de adaya veda ediyor!

Geçtiğimiz hafta bir sakatlık yaşayan Perviz'in de sağlık problemlerinden dolayı yarışmaya veda edeceği Acun lıcalı tarafından açıklandı. Gönüllüler takımında oynayan Perviz'in gözetim altında olduğunu belirten Acun Ilıcalı, Perviz'in Survivor All Star'a devam edemeyeceğini ifade etti.

Perviz'de adaya veda ediyor!

5 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Dün akşam ekranlara gelen Survivor yarışmasında, kırımızı ve mavi takım arasında kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Bütün güçlerini ortaya koyan takımlardan kırmızı takım, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu kazandı. Yarışmanın sonunda ödül ünlülerin olurken, yarışmadan sonra düzenlenen eleme konseyde gönüllüler takımı bir arkadaşlarının ismini yazdı.

Survivor'da potaya hangi isim gönderildi?

Survivor yarışmasında dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı elem konseyinden eleme adayı olarak Evrim'i yazdılar. Takım arkadaşlarının ismini yazmasıyla bu haftanın ilk eleme potasına giden isim Evrim oldu.

evrim survivor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal