4.000 TL eğitim desteği anında hesabınızda! Öğrenci destek paketi duyuruldu

Öğrencilere destek paketleri Mart ayında da hız kesmeden dağıtılmaya devam ediliyor. Yeni duyurulan bir haberle; o belediye öğrencilere 4.000 TL değerinde eğitim desteği sağlayacağını paylaştı.

21.03.2024-16:37 - (Son Güncelleme: 21.03.2024-16:37) 4.000 TL eğitim desteği anında hesabınızda! Öğrenci destek paketi duyuruldu

Her kademeden öğrenciye, bakanlıklardan ve belediyelerden destek ödemeleri hız kesmeden hesaplarına yatırılmaya devam ediliyor. Özellikle üniversite öğrencilerine özel olarak birçok yeni destek ödemesine imza atılırken, Kredi ve Yurtlar Kurumu kapsamında; 6 - 10 Mart 2024 tarihleri arasında, eğitim öğretim yılının başında başvurmuş öğrencilere 2.000 TL tutarındaki burs ve kredi ödemeleri yatırılıyor. Lisans eğitimi gören öğrencilere düzenli 2.000 TL yatarken, yüksek lisans öğrencilerine ise 4.000 TL miktarındaki burs - kredi ödemeleri TC kimlik numaralarının sonuna göre hesaplarına yatırılıyor. Ziraat Bankası aracılığıyla sunulan bu kredi ve burs destekleri için öğrencilerin yeni dönem içerisinde başvurmaları yeterli oluyor. 

Belediyelerden öğrencilere yardımlar hız kesmeden devam ediyor

Bakanlığın yanı sıra belediyelerden de öğrencilere sunulan sosyal destek ödemelerinin ardı arkası kesilmiyor. Kredi ve bursun yanı sıra belediyeler kendi il ya da ilçelerinde ikamet eden öğrencilere kademe fark etmez sizin belirli miktarda destek ödemeleri sunuyor. Dar gelirli hanelerin çocuklarını sunulan bu ödemeler için belediyelere başvuruda bulunmak yeterli oluyor. 

4.000 TL eğitim desteği anında hesabınızda! Öğrenci destek paketi duyuruldu

Belediyeler tarafından düzenlenen projeler kapsamında yeni bir açıklamada Sivas Belediyesi tarafından verildi. Sivas Belediyesi öğrencilere 4.000 TL tutarında nakit destek eğitim ödemesi yapacağını paylaştı.

Sivas Belediyesi 4.000 TL eğitim desteği sağlayacağını duyurdu

Belediyeler tarafından paylaşılan eğitim desteklerine bir yenisi daha eklendi. Sivas Belediyesi farklı kademelerde eğitim öğretim gören öğrencilere yönelik yeni bir destek paketi sağlayacağını paylaştı. Mart ayının ilk günlerinden itibaren geçerli olmaya başlayan bu destek paketi kapsamında; yurt çapında üniversiteye yeni kayıt yaptırmış öğrencilere 4.000 TL tutarında eğitim desteği sağlayacağını paylaşıldı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal