3.625 TL Ramazan yardımı için başvuru zilleri çalıyor! Ödemeler direk ibana yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından çocuklu ailelere Ramazan ödemesi yapılacak. Destek ödemesi için başvuru zilleri çalıyor. Mart ayında sunulacak bu ödeme destek ödemelerinin devamı niteliğinde…

20.03.2024-14:54 - (Son Güncelleme: 20.03.2024-14:54) 3.625 TL Ramazan yardımı için başvuru zilleri çalıyor! Ödemeler direk ibana yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından her ay düzenli olarak sosyal destek ödemeleri yapılmaya devam ediliyor. Ocak ayı içerisinde memur maaşlarının kat sayısına oranla ekonomik ve sosyal destek ödemelerine de zam yapılmıştı. Böylelikle dar gelirli hanelerde öğrencilere yönelik ödemeler toplamda 5.330 TL’ye kadar dayanmışken, okul öncesi eğitim için sunulacak olan ödemelerde de artış söz konusu olmuştu. Ramazan Ayı boyunca da çocuklu ailelere bakanlık tarafından yeni bir müjde verildi. Ramazan ayına özel olarak sunulacak olan bu sosyal destek ödemesi sayesinde dar gelirli çocuklu aileler tek seferliğine mahsus bu ödemeyi alabilecek.

 3.625 TL Ramazan yardımı için başvuru zilleri çalıyor! Ödemeler direk ibana yapılacak

3.614 TL sosyal destek ödemesi iban numaralarına yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ramazan ayı boyunca çocuklu hanelere ek destek ödemesi sunulacak. Yapılacak olan destek ödemesi sayesinde çocuklu aileler 3.614 TL tutarındaki ekonomik ve sosyal destek ödemesinden anında faydalanabilecek. Ödemelerin hangi tarihte yapılacağı konusu ise henüz netleşmiş durumda değil. Bakanlık tarafından ödemelerin yapılacağı tarih yakın zamanda paylaşılacak. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı resmi sayfası ve sosyal medya hesabı üzerinden takibe alabilir, 3.614 TL sosyal destek ödemenizin ne zaman yatacağını takip edebilirsiniz.

Mart ayı içerisinde yapılacak olan bu sosyal destek ödemesinin 31 Mart 2024 tarihine kadar yapılması bekleniyor. Ortalama olarak 10 gün içerisinde ihtiyaç sahibi olan çocuklu hanelere, 3.614 TL tutarındaki sosyal destek ödemesi ibanlarına yatırılacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal