32 günlük en yüksek faiz veren bankalar hangileri? TL birikimi yapmak isteyenlere mevduat getirisi en yüksek o bankalar

Bankada parası olanın başına talih kuşu kondu. 32 günlük vadeli mevduat faizi ile en yüksek aylık 1.665,75 TL faiz getirisi sunuldu.

28.02.2022-11:02 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-17:32) 32 günlük en yüksek faiz veren bankalar hangileri? TL birikimi yapmak isteyenlere mevduat getirisi en yüksek o bankalar

Bankalar mevduat faiz oranlarını güncellenmeye devam ediyor. Son dönemde yüzde 20'lerin üzerine kadar çıkarak TL birikimi yapmak isteyenlere en avantajlı oranları sunan bankalar, kur korumalı TL mevduat hesaplarıyla da öne çıkıyor. Hoş geldin faizlerinde 32 günlük vadeli hesaplarında faizleri büyük ölçüde geri çeken bankalar arasında sadece 3 banka hala yüzde 20 seviyelerinde sundukları mevduat faiz oranları ile en yüksek getiriyi sunuyor.

Bankaların mevduat faiz oranlarında yeni oranlar görülmeye başladı. Birçok banka tarafından düşürülen oranlar dikkat çekiyor. Hala yüksek oranlardan yararlanmak isteyenler ise Alternatif Bank, ING Bank ve Burgan Bank'ın avantajlı vadeli hesaplarını tercih etmeye devam ediyor. 

Bankaların Vadeli Hesap Faiz Oranları 

32 günlük en yüksek vadeli mevduat faiz oranları üzerinden TL birikimlerini değerlendirmek isteyenler araştırmalarına başladı. Kısa süre önce bankaların faiz yarışı sonrasında yükselen oranların yeniden %17 – 19 bandına çekilmesinin ardından vatandaşlar yüksek oranları araştırmaya başladı. 

32 Günlük Faiz

Bankaların en yüksek vadeli mevduat faiz oranları ve hesapları ise şu şekilde güncellendi: 

Alternatif Bank VOV Hesap: %20,5 

Burgan Bank ON Hesap: %20,25 

ING Bank e – Turuncu Hesap: %20 

Anadolu Bank renkli Hesap: %19,25 

CEPTETEB Marifetli Hesap: %17,5 

Akbank Vadeli Hesap: %18,5 

ING Bank e – Turuncu Hesap 

Mevduat faiz oranlarıyla hala en yüksek faiz getirisi sunan bankalar arasında yer alan ING Bank, e – Turuncu hesap fırsatıyla TL birikimi yapmak isteyenlere %20 faiz getirisi sunuyor. 

Hoş geldin faizlerini avantajlı oranlar ile kullanmak için ING'li olup hesap açanlar ve ING Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile hesap açtıranlar yararlanabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal