Vatandaşın Yüzü Güldü! Evrak, Dosya ve Faiz Olmadan Hesaplara Anında Yatıyor

Vatandaşların nakit sıkıntıları çözmek amacıyla bankalardan peş peşe faizsiz ihtiyaç kredisi duyuruları yapıldı. İşte faizsiz kredi seçenekleri sunan bankalar…

21.02.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-13:09) Vatandaşın Yüzü Güldü! Evrak, Dosya ve Faiz Olmadan Hesaplara Anında Yatıyor

Son dönemde vatandaşların yaşadığı nakit sıkıntılarına çözmek amacıyla faiz oranı düşük ve masrafsız kredi sağlayan bankalar, yüksek miktarda nakit ihtiyaçları için müşterilerine düşük faiz fırsatları uygulamayı hedefliyor. 

ING Bank 5.000 TL Faizsiz Kredi

İlk kez ING Bank müşterisi olacak kişilere 5.000 TL'ye varan ihtiyaç kredisi imkanı sunuluyor. Faizsiz olarak yararlanılmasına olanak tanınan banka, bununla birlikte vatandaşların nakit sıkıntıları çözmek amacıyla 10.000 TL'ye kadar ödeme yapılacak. 3 ila 12 ay vade fırsatları ile %0,99'dan başlayan faiz kredi ödemesi yapılacak. 


Vatandaşların ING Bank Hoş Geldin kampanyasında 5 bin lira nakit için faizsiz 6 aya kadar vadeli hesaptan yararlanabilir veya 3 – 13 ay vadeyle %0,99 faizli 10 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi uygulanabilir. Ununla birlikte daha fazla nakite ihtiyaç olduğu takdirde banka düşük faiz oranları ve ekstra avantajlara da olanak verildi. 

N Kolay 1.000 TL Faizsiz Nakit

Aktif Bank bünyesinde faaliyet gösteren N Kolay ise, 1 ay boyunca faizsiz ve masrafsız kullanılabilecek bin Türk Lira nakit desteği sunuyor. Bu uygulama ile vatandaşların bin liraya kadar kullanabilecekleri faiz ve masraf ödemeden rahatlıkla nakit ihtiyaçlarının çözülmesi hedefleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal