32 günlük en yüksek faiz veren banka hangisi? Bu bankalarda hesaplarda parası olanlar dikkat! 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları tavan yaptı!

Son zamanlarda kur korumalı TL mevduat sistemi ile vatandaşlarının ilgisinin arttığı günlük vadeli mevduat hesapları, TL birikimi amacıyla en yüksek kazancı elde etmek isteyenler doğrultusundan araştırılmaya devam ediyor. Kısa vakit evvel artan oranların son dönemde tekrardan aşağı yönlü harekete geçmesi ilgi çekmişti. Peki, 32 günlük en yüksek faiz veren banka hangisi? İşte en yüksek faiz veren o bankalar

17.03.2022-13:40 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-15:31) 32 günlük en yüksek faiz veren banka hangisi? Bu bankalarda hesaplarda parası olanlar dikkat! 32 günlük vadeli mevduat faiz oranları tavan yaptı!

Bankaların vadeli mevduat hesaplarında birikimi olanlar sık sık değişen faiz oranlarını takip etmeyi sürdürüyor. Sadece yüksek faiz oranları ile değil, aynı zamanda çoğu günlük bankacılık işleminin de avantajlı şekilde yapılmasını gerçekleştiren bankalar, kısa vadede birikimini katlayarak çoğaltmak isteyenlere avantajlar sunuyor. 

32 günlük en yüksek faiz veren banka hangisi?

Türk Lirası birikimini yüksek faiz oranları ile değerlendirmek isteyenler için 32 günlük vadeli mevduat hesapları bir kere daha güncellendi.

Yüzde 20'nin üstünde bulunan mevduat faiz oranları yardımıyla vatandaşın 32 günde en yüksek faiz getirisinden faydalanmaları sağlanmaktadır. Hem de bankaların birçok ayrıcalıklı vadeli hesap fırsatları da bu hesaplara ilgi duymasını sağlamıştır.


En yüksek faiz veren bankaların faiz oranları ise şöyle:

Alternatif Bank VOV Hesap Faiz Oranı: %20,50

Burgan Bank ON Hesap Faiz Oranı: %20,25

Fibabanka Kiraz Hesap Faiz Oranı: %20,50

Türkiye İş Bankası Vadeli TL Hesabı Faiz Oranı: %14,60

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal