3 dizi final yapıyor! Hayranları yıkıldı!

Televizyon sektöründeki düşüş dizilere de yansıdı. Son zamanlarda final yapan dizilere 3 yapım daha eklendi. İşte final yapacak 3 dizi...

30.04.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 30.04.2022-22:44) 3 dizi final yapıyor! Hayranları yıkıldı!

BARBAROSLAR: AKDENİZ’İN KILICI

Yüzbinlerce hayranı olan dizinin başrolünde yer alan Engin Altan Düzyatan'ın dizinin 6.bölümünden itibaren ayrılmasıyla kan kaybeden Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı geçen yıl beklenilen başarıya ulaşamadı. Bu başarısızlık sonrası yapım ekibinden henüz net bir açıklama gelmese de oluşan başarısızlıktan ötürü dizinin yakın tarihte final yapması bekleniyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA

Son dönemlere damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçen sezon bir çok ünlü isim ayrılık yaşamıştır. Reytinglerinde istenilen seviyelere gelinmemesinin ardından bu yıl sezon finali yapmadan direkt final yapacak. Alınan kararla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

FOX TV'nin yeni yapımı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinden de hayranları adına kötü haber geldi. Son dönemlerde ki dizilerinin bir çoğu art arda final yapan kanalın son yapımlarında Evlilik Hakkına Her Şey dizisinin de Mayıs ayında final yapacağı söyleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal