3 büyük banka gaza bastı! 12.222 TL ödüyor

Vatandaşların sıklıkla tercih ettiği Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank’tan resmî açıklama yapıldı. Müşterilere büyük sürpriz duyurularak, 12.222 TL nakit ödeme yapılacağı paylaşıldı.

16.04.2024-09:34 - (Son Güncelleme: 16.04.2024-09:34) 3 büyük banka gaza bastı! 12.222 TL ödüyor

Vatandaşların pek çok avantaj söz konusu olduğunda ilk tercih ettiği Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank yeni bir fırsata imza attı. Müşterilerine özel yeni bir kampanya başlatarak, banka hesaplarına 12.222 TL ödeme yapılacağını paylaştı. Başvuranın anında hesabına yatırılacak olan 12.222 TL tutarındaki ödeme için vatandaşların tek yapması gereken banka müşterisi olup, başvuru formunu doldurmak. Formu eksiksiz ve doğru şekilde dolduran vatandaşların acil nakit başvuruları kabul edilecek ve bekletilmeden anında hesaplara yatırılacak.

3 bankadan tıkır tıkır nakit krediler hesaplara yatırılacak

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından sunulan 12.222 TL tutarındaki kredi için vatandaşların ilk etapta banka müşterisi olmaları gerekiyor. Söz konusu olan bu 3 bankanın daha önceden banka müşterisi olan ya da yeni müşterisi olacak vatandaşlar, sunulacak olan bu krediden yararlanabilecekler. 

3 büyük banka gaza bastı! 12.222 TL ödüyor

Belirtilen kredi tutarından yararlanmak isteyen müşteriler ilk etapta seçmiş olduğu bankaların nakit kredi başvurusu formunu doldurmaları gerekiyor. Formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurup, ileten vatandaşların; kısa süre içerisinde başvuruları onaylanıp geri dönüş sağlanıyor. Böylelikle vatandaşlar daha fazla beklemeden bayram sonrasında 12.222 TL tutarındaki nakit krediyi erişim sağlayabiliyor.

Başvuran 2 gün sonra ödemesini alacak

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile sunulan 12.222 TL tutarındaki krediden anında yararlanmak isteyen vatandaşların başvurularını iletmeleri yeterli olacak. İleten vatandaşların 48 saat dilimi içerisinde başvuruları incelenecek ve olumlu ya da olumsuz olması durumunda tek tek dönüş sağlanacak.

Daha fazla beklemeden acil nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar, diledikleri bu 3 bankadan birisinin müşterisi olarak hemen başvurularını iletebilir. Daha fazla beklemeden nakit para fırsatından faydalanabilirler.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal