29.000 TL promosyon müjdesi Yapı Kredi’den verildi! Ortalığı karıştıracak promosyonun detayları

Nisan ayının ilk haftalarında bankalar tarafından promosyon ödemelerine yönelik açıklamalar yapılmaya halen daha devam ediliyor. Bir müjdeli haber de Yapı Kredi Bankası tarafından verildi. Yapı Kredi Bankası, 29.000 TL tutarındaki promosyon ödemesine imza attığını paylaştı.

02.04.2024-17:32 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-17:32) 29.000 TL promosyon müjdesi Yapı Kredi’den verildi! Ortalığı karıştıracak promosyonun detayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamu bankalarına yönelik promosyon ödemelerinde yeni güncellemelerin söz konusu olacağının altı çizilmişti. Zam yapılacağının müjdesini veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasından sonra, özel bankalarda promosyon tutarlarını tek tek güncellemeye başladı. Kamu bankalarına yönelik promosyon miktarlarının alt limit 8.000 TL olmak üzere 12.000 TL’ye kadar yükseleceğini karar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı açıklama sonrasında özel bankalar da bu karara uymaya yönelik çalışmalar başlattığını açıkladı.  

Emekli promosyonlarının yanı sıra bu dönemler içerisinde güncel maaş promosyonları da belirlenmeye devam ediliyor. Pek çok özel kurum ve belediyeler, personellerine yönelik yeni maaşlarını ve promosyon tutarları için sendikalarla ve bankalarla görüşmeler sağlamaya devam ederken, bir müjdeli haber ise Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine verildi. 29.000 TL tutarındaki personel bayramda promosyonu verileceği paylaşıldı.  

29.000 TL promosyon müjdesi Yapı Kredi’den verildi! Ortalığı karıştıracak promosyonun detayları

Anlaşma Yapı Kredi’yle sağlandı; 29.000 TL promosyon ödenecek

Belediyeler ve farklı özel kurumlar, personellerine yönelik anlaşmalar için masaya oturmaya devam ediyor. Sendikalar ve bankalar iş birliğiyle personellerine yönelik yeni promosyon tutarlarını ve maaş miktarlarını belirlemek için yapılan görüşmelere her gün bir yeni haber daha ekleniyor. Bu defa yeni bir haber Eğitim Birsen Bursa bir NO'lu Kestel şubesiyle yapılan promosyon anlaşmasından geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri tarafınca 29.000 TL tutarında promosyon ödemesi sağlanacağı paylaşıldı. Bayramda rahat bir nefes alacak personeller, promosyonlarını bayram öncesinde tek tek hesaplara alabilecekler. Yapı Kredi ile yapılan anlaşma sonucunda sunulacak olan 29.000 TL tutarındaki promosyon için personellerin banka müşterisi olmaları yeterli olacak. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal