29 Ekim 2021 Koronavirüs Bilim Kurulu Toplanıyor!

Koronavirüs Bilim Kurulu’nun gün içinde toplantı gerçekleştirmesi bekleniyor. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yazılı açıklama yapılacak. Peki Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta?

29.09.2021-10:17 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-16:34) 29 Ekim 2021 Koronavirüs Bilim Kurulu Toplanıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında toplanacak olan Koronavirüs Bilim Kurulu’nun gün içinde toplantı gerçekleştirmesi bekleniyor. Toplantı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yazılı açıklama yapılacak. Peki Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı saat kaçta?

BİLİM KURULU TOPLANTISININ GÜNDEMİ

Artık HES kodu yerine aşı kartının sorgulanacağı yönündeki geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddiaların artından gözler bu gün gerçekleştirilecek olan Bilim Kurulu toplantısına çevrildi. Geçmişte gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantılarından sonra, aşının teşvik edilmesi için aşı olmayan vatandaşlardan pek çok alanda PRC testi talep edileceği duyurusu yapılmıştı. Bu kapsamda şehirlerarası otobüs seyahatlerinde, uçak seyahatlerinde, üniversite girişlerinde ve herhangi bir iş kolunda çalışan herkesin aşı olmamaları durumunda negatif test sonuçlarının isteneceği bildirilmişti.

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddialara göre ise bazı işletmelerin HES kodu yerine aşı kartı sorgulaması yapacağı konuşuluyordu.

KORONAVİRÜS BİLİM KURULU TOPLANTISI, SAAT KAÇTA?

Koronavirüs Bilim Kurulu 29 Ekim saat 17:00’de Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın başkanlığında toplanacak. Video konferans yoluyla gerçekleşecek olan toplantıda koronavirüs önlemlerine dair gündemdeki tartışmalara bir açıklık getirilmesi bekleniyor. Toplantının ardından Sağlık Bakanı Koca tarafından kamuoyuna durulmak üzere saat 19:00’dan sonra yazılı bir açıklama yapılması bekleniyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kısıtlamaların getirilip getirilmeyeceği toplantı sonrasında netleşmiş olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal