27 yıllık evliliklerini bitirme noktasına geldiler: Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un ayrılık nedeni belli oldu

Özel hayatlar söz konusu olduğunda parmakla gösterilen isimler arasında yer alan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın yaşadıkları kriz sebebiyle 27 yıllık evliliklerini sonlandıracağı iddia edilmişti. Magazin dünyasını sallayan olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

05.05.2023-16:32 - (Son Güncelleme: 05.05.2023-17:26)

Sanat dünyasında örnek gösterilen çiftlerden birisi olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın evliliklerinde kriz olduğu iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bir süredir gündemde olan kriz sebebiyle ikilinin 27 yıllık evliliklerini noktalayacağı hatta evlerini şimdiden ayırdıkları iddia edilmişti. Konu hakkında yeni ve dikkat çekici detaylar ortaya çıktı.

İddiaları yalanlamışlardı

NTV’nin haberine göre; Onan ise sosyal medya hesabında iddiaları yalanlamıştı. Oyuncu yaptığı açıklamada, "Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil 'psikolojik şiddet' , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla hak etmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez" demişti.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan

Onan’ın açıklaması sonrası Aslantuğ da şu sözlere yer vermişti:

"Erkeksiniz ya da kadın; elinizi tutan da kadın ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp iyice bir daha bakın. Ya değer aşılar ya da değer aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım."

Psikolojik şiddet sebebiyle dava açtı

Onan'ın daha bu paylaşımdan aylar önce, 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtığı öğrenildi. Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülecek davanın psikolojik şiddet gerekçesiyle açıldığı ortaya çıktı.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evliliklerinden Can adında bir oğulları var.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal