27-28-29 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar

Avrupa kulüpleri son karşılaşmalarına çıkıyor. Kupaların sahibini bulacağı son mücadeleler 27-28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Sporseverler son maçları izleyebilecekleri şifresiz kanalların arayışına girdi. 27-28-29 Mayıs’ta hangi maçlar şifresiz yayınlanacak sorusu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

27.05.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-15:29) 27-28-29 Mayıs şifresiz yayınlanacak maçlar

Avrupa kulüpleri son kozlarını paylaşacak. Kupaların sahiplerinin belli olacağı karşılaşmaları izlemek isteyen sporseverler araştırmalarına başladı. 27-28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek karşılaşmaları şifresiz olarak takip etmek isteyen sporseverler hangi kanalların şifresiz yayın yapacağını araştırıyor. 

27 Mayıs Cuma maçları

27 Mayıs Cuma günü saat 20.30 Anadolu Efes-Galatasaray NEF karşılaşması yaşanacak. Anadolu Efes, Euroleague şampiyonu olarak ikinci resmi karşılaşmasına çıkacak. Koç değişikliği yapan ve bu değişikliğin ardından hiç maç kaybetmeyen Galatasaray NEF, şampiyon Anadolu Efes’e konuk olacak. İddialı oyunlar sergileyen iki takımdan Anadolu Efes, oyuncularıyla öne çıkıyor. Serinin ilk maçı olan Anadolu Efes-Galatasaray NEF karşılaşması Tivibu Spor 2 kanalında izleyicilerle buluşacak.

Galatasaray- Anadolu Efes

28 Mayıs Cumartesi maçları

28 Mayıs Cumartesi günü saat 03.30’da Boston Celtics ile Miami Heat karşı karşıya geliyor. Boston-Miami serisinin 6. Maçı olan heyecanlı karşılaşmayı S Sport ve S Sport Plus üzerinden takip etmek mümkün olacak.

Cumartesi günü saat 19.00’da Darüşşafaka-Fenerbahçe Beko karşılaşması yaşanacak. Basketbol Süper Ligi yarı final serisinin üçüncü maçı olan karşılaşmada Fenerbahçe Beko, Darüşşafaka’ya konuk oluyor. Darüşşafaka maçı kazanarak bir fark yaratmak isterken, Fenerbahçe Beko şampiyonluk peşinde. İki takımın merakla beklenen karşılaşmasını takip etmek isteyenler Tivibu Spor 2 ekranlarından maçı izleyebilecek. 

Cumartesi günü ayrıca saat 22.00 Liverpool-Real Madrid ile kozlarını paylaşacak. Avrupa’nın lideri olmak isteyen ikili, kıyasıya rekabet edecek. Sezonun en iyi karşılaşması olarak değerlendirilen maçı izlemek isteyen sporseverler, EXXEN ve TV8 kanalları üzerinden şifresiz olarak yayını takip edebilecek.

Liverpool-Real Madrid

29 Mayıs Pazar maçları

Pazar günü saat 15.30’da Bandırmaspor ile Eyüpspor karşı karşıya gelecek. İlk maçta sergilediği oyunla başarıyı yakalayamayan Bandırmaspor, 1-0 kaybettiği karşılaşmada üstünlüğü Eyüpspor’a bıraktı. İki takımın karşılaşmasını TRT Spor, beIN Sports 1 ve beIN Sports Max 1 ekranlarından izlemek mümkün olacak.

Pazar günü saat 18.30’da Huddersfield ile Nottingham Forest mücadele edecek. Huddersfield ile Nottingham Forest karşılaşmasının ardından Premier Lig'e çıkacak son takım belli olacak. Nefes kesici olması beklenen karşılaşma beIN Sports 2 ekranlarında yayınlanacak. 

Pazar günü saat 20.00’da St Etienne-Auxerre karşılaşması ekranlara gelecek. Sezonda küme düşmemeyi planlayan St. Etienne, karşılaşmada var gücüyle mücadele edecek. Ligue 1’e dönmeyi planlayan Auxerre, yıllardır istediği şeyi almak için ter dökecek. Fransa Ligue 1 Play-out rövanş maçı olacak olan karşılaşma, beIN Sports 3 ekranlarından yayınlanacak. 

Şifresiz yayınlanacak maçlar hangileri?

TFF 1’inci Lig Play-off karşılaşmaları TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Pazar günü saat 21.00’de oynanacak Karacabey Bld-Bodrumspor TFF 2'nci Lig Play-off final maçı A Spor kanalından yayınlanacak.

Liverpool-Real Madrid Şampiyonlar Ligi final maçı şifresiz olarak TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Dijital platformlarda şifresiz yayınlanacak maçlar

USL Championship: USL Championship Youtube’da

Gürcistan Erovnuli Liga: Gürcistan Erovnuli Liga Youtube’da

Basketbol 1’inci Ligi: TBF Youtube’da

Avrupa Altın Ligi: CEV Youtube’da şifresiz olarak yayınlanacak.

Bilyoner TV, İdman TV ve CBC Sport kanalları da birçok karşılaşmayı şifresiz olarak yayınlayacak.

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal