2,5 yaşındaki oğlunu döverek öldürdüğü iddia edilen babayı gözaltına aldılar! Koskoca dünyaya küçük Kadir'i sığdıramadılar

Ankara Altındağ ilçesinde, 2,5 yaşında olan oğlunu döverek öldürmekle suçlanan baba Onur G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşte kan donduran haberin detayları...

18.05.2022-11:30 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-13:49)

Kan donduran cinayet, dün sabah saatleri içerisinde Altındağ ilçesi Kale Mahallesi 2 Sokak'ta yaşandı. Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen ve eşinin evi terk ettiği iddia edilen Onur G., gelen bilgilere yönelik önceki akşam oğlu Kadir G.'yi dövdü. Onur G., sabah saatlerinde ise fenalaştığını fark ettiği oğlu Kadir G.'yi sözde balkondan düştü bahanesi ile hastaneye doğru götürdü. Kadir G. sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen hayata tutunamadı. Çocuğun ölümünü şüpheli olduğunu düşünen polis, baba ve aynı evde yaşayan kardeşini de gözaltına aldı. Baba Onur G., polis ekipleri tarafından evden çıkarılırken, oldukça öfkeli olan mahalleli tarafından linç edilmek istendi. 

Mahalle sakinleri olaya ilişkin konuştu 

Mahalle sakinlerinden biri olan Ali Ekber Elekçi, Onur G.'nin cezaevinden yeni çıktığını, girmeden önce ise karısının hamile olduğunu aktaran, "Cezaevinden çıkınca çocuk 3 yaşına geldi. Onur G. çocuğu benimseyemedi karısı da evden kaçtı. Onur G. de çocuğu benimseyemediği için karısının hırsını çocuktan çıkarmaya başladı. Çocuğun kemerle boğazını sıkıyor, dövüyor. Sabah erken saatte çocuğu alıyor balkondan düştü diyerek hastaneye götürüyor" diyerek iddialarda bulundu. 

Bir baba nasıl bu kadar vicdansız olabilir? 

Komşulardan Ergün D. ise, baba hakkında daha önce de şikayette bulunduklarını dile getirerek, "Sosyal Hizmetler görevlilerine şikayet edildi, emniyete şikayet edildi ancak hiçbir müdahale yapılmadı. Dedesi evde, öldüren kişinin kardeşi evde. Aynı evde iki odada yaşıyorlar, hiç mi duymadınız? Bu kadar mı vicdansızsınız ?" şeklinde ifade etti. 

Onur G.'nin komuşlarından Şevket B. de "Mahalleli olarak biz gittik uyardık, gerekeni de yaptık" diye söyledi. Ve koskoca dünyaya küçük Kadir’i sığdıramadılar.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal