25 Dakika Daha Kısalacak! Ankara-İstanbul Hattında 'Ekspres YHT' Seferleri Başladı

Yüksek Hızlı Tren hatlarında ilk ekspres sefer Ankara-İstanbul hattında yapıldı. Ekspres seferlerde tren sadece Eskişehir ve Pendik'te duracak, yolculuk 25 dakika daha kısa olacak.

10.07.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-13:01) 25 Dakika Daha Kısalacak! Ankara-İstanbul Hattında 'Ekspres YHT' Seferleri Başladı

Ankara-İstanbul hattında 'Ekspres Yüksek Hızlı Tren' seferleri başladı. Bununla beraber yapılacak olan seferlerde seyir süreleri kısalacak ve ten yalnızca 2 noktada duracak. Ekspres seferler ile tahmini 25 dakikalık bir zaman kazanılacak. Ankara-İstanbul arası 3 saat 50 dakikaya inecek. 

YÜKSEK HIZLI TRENLER ŞİMDİYE KADAR 57 MİLYON YOLCU AĞIRLADI 

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs tedbirleri doğrultusunda yüzde 50 yolcu kapasitesi ile hizmet veren YHT'de kısıtlamalar 1 Temmuz'da kaldırıldı. 

BAYRAM TATİLİ ÖNCESİ SEFERLER ARTIRILDI

Diğer yandan Kurban Bayramı tatili öncesi günlük sefer sayısı 26'dan 36'ya çıkarıldı. Yolcuların, Kurban Bayramı tatili döneminde seyahat planlamalarını daha evvel oluşturmaları için de adım atıldı. Buna bağlı olarak gidiş-dönüş biletlerinin aynı anda alabilmesi için tüm hızlı tren seferleri 31 Temmuz'a kadar olacak şekilde satışa açıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal