HDP-PKK İş Birliği Bir Kez Daha Kanıtlandı! Öldürülen PKK'lı Terörist Eski HDP'li Yönetici Çıktı!

Kahraman Türk askerileri tarafından Haftanin Vadisi’ne meydana gelen hava harekatı ile öldürülen Deniz kod adlı Garibe Çetin adlı kadın teröristin HDP’nin eski Çukurca İlçe Eş Başkanı olduğu gün yüzüne çıktı.

10.07.2021-11:58 - (Son Güncelleme: 10.07.2021-11:58) HDP-PKK İş Birliği Bir Kez Daha Kanıtlandı! Öldürülen PKK'lı Terörist Eski HDP'li Yönetici Çıktı!

HDP_PKK iş birliği bir kez daha kendini göstermiş oldu. Şırnak Uludere'nin karşısındaki Kuzey Irak topraklarında olan Haftanin Vadisi'ne gerçekleşen hava harekâtıyla öldürülen Deniz kod adlı Garibe Çetin isimli kadın teröristin, HDP'nin eski Çukurca ilçe eş başkanı olduğu gün yüzüne çıktı. 

GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

Kuzey Irak'ta bulunan Haftanin Vadisi içinde olan Bektorya Kampı'na önceki sene gerçekleştirilen hava harekâtı ile öldürülen teröristin, parti faaliyetleri esnasında da terör örgütü PKK'yla olan yasadışı bağı sebebi ile sık sık gözaltına alınıp tutuklandığı öğrenildi. Garibe Çetin'in son olarak 2016 senesinin Mart ayında terör örgütü PKK'ya lojistik destek vermek, dağ kadrosuna eleman temin etmek, ilçe binasına gelen gençlere örgütsel propaganda yaparak örgüte almak suçlarından 8 parti yöneticisi ile beraber gözaltına alındığı bildirildi. 

5 SENE ÖNCE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN DAĞ KADROSUNA KATILDI

Terörist Gariba Çetin'in hakkında çok fazla dava açılan ve birçok soruşturmadan geçerek 5 sene evvel terör örgütünün dağ kadrosuna katıldığı tespit edildi. Sırasıyla Kandil, Zap, Gara, Metina kampları ile Zagros dağlarında askeri ve siyasi eğitimler alan kadın terörist Garibe Çetin'in Hakurk Vadisi'nde de suikast ve sabotaj eğitimleri alarak terör örgütünün kadın yapılanması olan YJA-Star bünyesindeki sözde özel güç biriminde olduğu belirlendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal