24 Haziran'da deprem mi olacak? 24 Haziran deprem söylentileri neden?

Son günlerde gezegenler hakkında çıkan haberler ile depremlerin olasılıklarının çoğaldığı gündeme geldi. Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn'ün tek bir çizgide aynı hizaya gelecek olmasıyla beraber Türkiye'de izlenebilecek mi? 24 Haziran'da deprem mi olacak?

24.06.2022-11:03 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-11:03) 24 Haziran'da deprem mi olacak? 24 Haziran deprem söylentileri neden?

Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi 24 Haziran'da astrolojik olarak nelerin gerçekleşeceği merak edilmektedir. Astrolog gezegenlerinin hizalanmasıyla doğal afet riskleri dikkat çekmektedir. Gezegenlerin hizalanması Türkiye'den izlenir mi? 24 Haziran'da deprem olacak mı? İşte detaylar...

Gezegen hizalanmasının nereden izleneceği merak edilirken Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn'ün hizalanması Kuzey Yarımküre'nin tamamlanması izlenecektir. Gezegenlerin bir sonraki hizalanması ise 2040 yılında görüntülenecektir.

24 Haziran'da gezegen hizalanmasında neler olabilir?

Yapılan araştırmalar üzerine astrologlar Güneş lekelerinin artması ve bu gezegendeki baskıları ise doğal afetlere yol açmaktadır. Bu süreçte ise Güneş patlamaları veya volkan dağlarında ki hareketlilikler gerçekleşebilir. Bu durumların önceden bilinmesi üzerine önlem alınması gereken durumlarda vardır. Deprem ülkesi olduğumuzdan kaynaklı olarak risklerimiz yüksektir. Bu gezegenlerinin aynı hizaya gelmesi gökyüzünde devasa hareketlilik toprak sarsıntılarını tetikler. Gelen haberler üzerine çok fazla gezegenin Zodyak’ın bir bölgesinde ve Güneş’in bir tarafında toplaşması doğal afet riski büyümektedir.

24 Haziran da deprem mi olacak?

Ünlü nörobilim uzmanı ve astrolog Anıl Can gezegenlerin hizalanmasına dair önemli açıklamalarda bulundu. Gezegen hizalanmaları Güneş doğarken çıplak göz ile görülebilir durum gerçekleşecektir. Bu hizalanma ise kişilerin kaderinin değişmesi, kaderin tekrar yazılması ve kısmet değişikliği olarak etkileri olacaktır. Bu astrolojik olayla beraber yeni bir döneme başlanacakken özellikle geleceğe yönelik güzel yenlikler gerçekleşecektir. Anıl Can özellikle bu süreçte olabilecek depremlerin altını çizdi. Tüm dünya genelinde doğal afetler görülebilir ve depremler 4.5 şiddetinde olurken 5.2 ve 6.0 olarak da 2 depremin kıyılarda gerçekleşeceği tahmin edilmektedir. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal