23.850 TL PROMOSYON yatırılacak! Bayram neşesi 1 ay önceden geliyor

Mart ayının ilk haftasını geride bırakmışken, promosyon miktarlarına yönelik açıklamalar halen daha devam ediyor. Güncel gelişmeleri takip eden vatandaşlara müjde hiç beklenmedik yerden verildi. 23.850 TL promosyon yatırılacak!

09.03.2024-13:24 - (Son Güncelleme: 09.03.2024-14:37) 23.850 TL PROMOSYON yatırılacak! Bayram neşesi 1 ay önceden geliyor

2024 Mart ayını iki hafta sonra geride bırakacakken, halen daha emekli promosyonlarını yönelik kampanyalar açıklanmaya devam ediliyor. Özellikle emekli bankacılığı arasında süren rekabet iyice kızışmaya başladı. Bağ – kur, SSK ve Emekli Sandığı emeklileri maaş aralıklarına göre ek fırsatlar kapsamda 15.000 TL’ye varan promosyon miktarını alabiliyorlar. Henüz 15.000 TL promosyon miktarını aşan bir banka da söz konusu değil. Emekli promosyonlarına ek olarak çalışan promosyonları da özel sektör personeli ve devlet memurları tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. Ülke genelinde müdürlükler, belediyeler, sendikalar, işyerleri, bankalar hız kesmeden çalışan promosyonları için görüşmelere devam ederken; promosyon miktarını belirleyen iş verenler tek tek kamuoyuna detaylı bilgilendirmeleri sunuyorlar.

En yüksek maaş promosyonu 23850 TL

O belediyeden 23.850 TL maaş promosyonu sunulacağı açıklandı

Maaş promosyonları yapılan görüşmelerden sonra tek tek belli olmaya başlamışken, promosyon miktarlarına bomba gibi düşecek miktarı o belediye açıkladı. Yeni açıklamalar gelmeye devam ediyorken, Salihli Belediye Başkanı olan Zeki Kayda maaş promosyon miktarının toplamda 23.850 TL olduğunun altını çizdi. Sosyal medya hesabı üzerinden sunacak olduğu maaş promosyonu hakkında detaylı açıklamada bulunan Zeki Kayda; “Rekor promosyon miktarını belediye şirket işçilerimize bizler sunuyoruz. 23.850 TL promosyon, belediyemiz kapsamında çalışan 731 mesai arkadaşımıza bankalar aracılığıyla sağlanacak. En yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası Salihli şubesi oldu. Çalışanlarımız, mesai arkadaşlarımız 23.850 TL maaş promosyonlarını güle güle harcasınlar. Bizler Salihli Belediyesi olarak bir aileyiz!” sözlerini dile getirdi.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal