22 Nisan Perşembe tatil var mı, yarım gün tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi, hangi gün?

Çocukların en sevdiği günlerden olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına çok az kaldı.Vatandaşlarımız şimdiden çocuk bayramında tatil olacak mı diye araştırmalarını yapmaya başladı.22 Nisan Perşembe tatil var mı,yarım gün tatil olacak mı?23 Nisan resmi tatil mi? İşte herkesin merak ettiği 23 Nisan detayları sayfamızda yer almaktadır.

15.04.2022-19:24 - (Son Güncelleme: 15.04.2022-19:24) 22 Nisan Perşembe tatil var mı, yarım gün tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi, hangi gün?

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna çok az kaldı.Her yıl coşkuyla kutlanan çocuk bayramın'da, vatandaşlar 22 Nisan günü yarım gün tatil yapılır mı diye merak ederek bu konu üzerinde araştırma yapmaya başladılar.22 Nisanda tatil olup olmayacağı konusu bir çok vatandaşımızın kafasını karıştırmış durumda.

22 Nisan Günü Resmi Tatil Mi?

22 Nisan yarım gün tatil olacak mı? 23 Nisan resmi tatil mi?

Çocukların neşeyle dolduğu,her yıl gösteriler için çalışıp ailelerine sunmak için hazırlandığı,heyecanla bekledikleri 23 Nisan gününün gelmesine çok az bir zaman kaldı.Ne kadar çocuklar için özel bir gün olsa'da büyük vatandaşlarımız da tatil olacak mı soruları karşısında,heyecanla beklemekteler.Herkesin merak ettiği 22 Nisan günü yarım gün tatil olacak mı konusunun cevabına gelecek olursak,22 Nisan günü resmi tatil yapılmadı ve o gün özel gün olarak ilan edilmedi.22 Nisan günü normal günlerde ki gibi her yer açık olacak.Özel yerler olan bankalar,sağlık yerleri,noter ve okulların tümü işleyişleri nasılsa aynı şekilde çalışmalarına devam edeceklerdir.

Sadece 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü resmi bayram olarak geçmektedir ve vatandaşlarımız o gün merakla beklediği tatilini yapmış olacaklar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal