21'lik Yıldız Futbolcu Fenerbahçe Yolunda!

Spor Toto Süper Lig'in 40. haftasında Ankaragücü deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe'de karşılaşmanın hazırlıkları sürüyor.

06.05.2021-14:25 - (Son Güncelleme: 06.05.2021-14:56) 21'lik Yıldız Futbolcu Fenerbahçe Yolunda!

Şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçeliler, Galatasaray-Beşiktaş derbisinin oynanacağı haftada hata yapmayı istemiyor.

Kanarya'da gözler Başkent temsilcisiyle oynanacak kritik maça çevrilirken, sezon sonuna yaklaşılması ile beraber transfer çalışmaları hız kazandı.

Geçtiğimiz senelerde yaz transfer döneminde yaptığı desteklerle adından sıkça bahsettiren sarı- lacivertli takım, önümüzdeki yaz transfer dönemini de hareketli geçirmeyi planlıyor.

Fenerbahçeliler özellikle bu sezon problem yaşadığı stoper ve forvet mevkilerini güçlendirmeyi hedefleyen yönetim, kanat takviyesi de yapmak istiyor.

Fenerbahçeliler, sezon başında kadrosuna kattığı Diego Perotti'den yaşadığı sakatlık problemi sebebiyle istediği katkıyı alamadı.

Süper Lig'in 10. haftasında son olarak Kadıköy'de oynanan Beşiktaş derbisinde görev alan Arjantinli futbolcu, mücadelenin 37. dakikasında sakatlığı sebebiyle oyunu sürdürmemiş ve o günden bu yana forma giyememişti.

Sarı- lacivertli yeni sezon öncesi deneyimli futbolcu ile yollarını ayırması tahmin edilirken, Arjantinli yıldızın ismi ülkesinin takımlarından Boca Juniors ile beraber anılıyor.

Ara transfer döneminde QPR'dan kadrosuna kattığı Bright Osayi-Samuel'den de beklenen performansı alamayan Fenerbahçelilere dair flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Tuttomercatoweb.com'da yer alan habere göre sarı- lacivertli takım Anderlecht forması giyen Francis Amuzu için resmi teklif yaptı.

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Yayınlanan haberde 21 yaşındaki kanat oyuncusuyla Inter ve Roma'nın da ilgilendiği ifade ederken, Bayer Leverkusen ve Mainz'ın da oyuncuyu takipte olduğu tespit edildi.

FRANCIS AMUZU KİMDİR?

Francis Apelete Amuzu olan futbolcu, 23 Ağustos 1999 tarihinde Gana'nın Accra şehrinde dünyaya geldi.

SK Heffen, KV Mechelen, Lierse SK ve Anderlecht altyapılarında forma giyen Gana asıllı Belçikalı futbolcu, 2018 tarihihnde Anderlecht ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Bu sezon takımı ile beraber 33 maçta görev alan Amuzu, 2 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Piyasa değeri 3.8 milyon Euro olan Belçikalı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 tarihine kadar sürüyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal