21 Mart App Store çöktü mü? Apple Music, iMessage, iCloud, maps ne zaman düzelecek, neden açılmıyor?

App Store'a bağlanarak uygulama indirmek isteyen kullanıcılar, sistemde bir sorunla karşılaşıyorlar. Uygulamadan hata olarak geri dönüş alan kullanıcılar ise 'Apple Music, iMessage, iCloud, maps ne zaman düzelecek, neden açılmıyor?' sorusunun yanıt aramaya başladı. Peki, 21 Mart App Store çöktü mü?

21.03.2022-21:20 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-21:20) 21 Mart App Store çöktü mü? Apple Music, iMessage, iCloud, maps ne zaman düzelecek, neden açılmıyor?

İOS kullanıcıları 21 Mart günü binlerce uygulamaya erişim sağladığı AppStore'a bağlanamama sorunu yaşamaya başladı. Dünyanın birçok yerinde uygulamaya erişim sağlanamazken kullanıcılar her bağlantı talebinde sistem tarafından bir hatayla karşılaşıyorlar.

21 Mart App Store çöktü mü?

İndirilmek istenilen uygulamaları cihazlarına indiremeyen kullanıcılar Apple Music, iMessage, iCloud, maps ne zaman düzelecek, neden açılmıyor? sorusuna yanıt ararken konuyla ilgili Apple'ın herhangi bir güncelleme yapılacağına dair duyurusuyla da karşılaşmadılar.

21 Mart App Store çöktü mü?

21 Mart App Store çöktü mü?

Apple Store üzerinden uygulamaların indirilemem sorunu ile karşı karşıya kalınırken '21 Mart App Store çöktü mü?' sorusu cevabı en çok araştırılan konula arasında yerini aldı. İOS kullanıcıları Apple Music, iMessage, iCloud, maps gibi uygulamalara erişimin ne zaman sağlanacağını merak ederken yaşanan sorunla ilgili henüz Apple'dan resmi açıklamanın yapılmadığı da öğrenildi.

Son 24 saat verilerine bakıldığında ise App Store'un son 24 saat içerisinde bildirilen kesinti raporlarında son 1 saat içinde çok sayıda kesinti, bildirimi geldiği kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal