iPhone 14 Pro tasarımı nasıl olacak? İşte Iphone 14'e ait tasarım görüntüleri

Apple’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı tanıtım etkinliğinde tanıtılması beklenen fakat tanıtılmayan iPhone 14’e ait tasarım görüntülerinin ortaya çıktığı iddia edildi. Peki iPhone 14 Pro tasarımı nasıl olacak? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

21.03.2022-20:17 - (Son Güncelleme: 21.03.2022-20:17) iPhone 14 Pro tasarımı nasıl olacak? İşte Iphone 14'e ait tasarım görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Apple teknoloji etkinliğinde insanların tanıtılmasını en çok beklediği cihaz şüphesiz iPhone 14 modeliydi. Fakat bu beklenti sonuçsuz kaldı ve iPhone SE modelinin 3. nesli ve bazı Mac modelleri görücüye çıkarıldı. İnsanların dikkati ise Apple’ın Eylül 2022 ayında yapacağı bir sonraki etkinliğe çevrildi. Henüz net bir bilgi edilemeyen iPhone 14 modelinin bazı görüntülerinin ise basına sızdırıldığı öğrenildi.

iPhone 14 Pro tasarımı nasıl olacak?

Dünyanın lider teknoloji markalarından Apple, Eylül ayındaki lansmanında çokça beklenen iPhone 14 modelini sahaya sürmeye hazırlanıyor. Alınan son bilgilere göre Apple’ın iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max ve iPhone 14 Pro Max modelleriyle kameralar karşısına çıkacak. Tanıtım etkinliğinin başlamasına 6 ay kala iPhone 14 modelinin görselleri de sızdırılmaya başlandı.

iPhone 14

Yayınlanan ilk görüntülerde iPhone 14 modelinde önceki iPhone modellerinde yer alan çentik tasarımın olmayacağı anlaşılıyor. A16 Bionic işlemcisiyle şimdiye kadarki en güçlü iPhone olacak olan iPhone 14 6.1 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. 120 Hz ekran tazeleme hızına sahip olacak bu ekran ‘’Promotion’’ teknolojisi sayesinde pil ömrünü daha uzun hale getirecek.

iPhone 14’ün kamera, RAM, depolama gibi kısımlarında neler yapacağı ise önümüzdeki aylarda netlik kazanabilir. Yeni gelişmeler için haberimizi takip etmeye devam edin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal