2022 Yaz dönemi Kur'an kursu ne zaman başlıyor? Kur'an kursu kayıt tarihleri ve Yaz Kur'an kursu açılan il ve ilçeler

Yaz tatilini değerlendirmek isteyen aileler için Kur'an kursu kayıtları detayları. Başvuru dikekçeleri için detaylar haberimizde.. Kur'an kursları ne zaman başlıyor? Kurs tarihleri neler? Kur'an kursu başvuru dilekçesi neler? Detaylar haberimizde..

17.06.2022-16:33 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-16:33) 2022 Yaz dönemi Kur'an kursu ne zaman başlıyor? Kur'an kursu kayıt tarihleri ve Yaz Kur'an kursu açılan il ve ilçeler

Yaz tatilini değerlendirmek için çocuklarını Kur'an kursuna göndermek isteyen aileler kursların ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı.Kurs katılımı için başvuru dilekçesi hakkında detaylar neler? Yaz Kur'an kursları ne zaman başlıyor? Hangi iller ve ilçelerde kurslar açılacak? Detaylar haberimizde..

Yaz tatilinin gelmesiyle beraber gelenekselleşen Kur'an kursları açılmaya başladı. 2022 yılında başvuru ve kurs tarihleri belirlenmeye başlarken kursların başvuru dilekçeleri ve başlama tarihleri merak konusu..

Kur'an Kursu Başlangıç Tarihi Ne?

Diyanet İşlerinden yapılan açıklamaya göre kurslar 27 Haziranda başlayacak. Açıklamaya göre kurslar 26 Ağustosta sona erecek.

Kur'an Kursları

Kurslar 8 Hafta Sürecek.

8 hafta sürecek olan kurs Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde olup tek dönem halinde koordine edilen Kur'an kurslarına kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler yaşadıkları il ve ilçede açılan kursları Diyanet İşleri Başkanlığının internet adresinden öğrenebilecek.

Kurs başvuruları öğrenci veya ailesi tarafından yapılabilecek. Başvuru başlangıç tarihi 20 Haziran olup başvuru bitiş tarihi ise 4 Temmuz olarak belirlendi.

Öğrenciler İçin Farklı Eğitim Programları

Kur'an kurslarında ilk defa bu yıl gerçekleşecek programlar hazırlandı. Buna göre öğrencilerin yaşlarına göre 3 farklı kategoride eğitim programları oluşturulacak. Yaş kategorilerine göre ayrılmış gruplar öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmelerini amaçlıyor.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal