2022 Toyota GR Corolla ne zaman çıkacak Toyota GR Corolla tanıtım tarihi belli oldu

Dünyaca ünlü otomotiv devlerinden Toyota otomotiv piyasasına yeni süreceği aracını tanıtmaya hazılanıyor. Bu dev marka dünya üzerinde liderliğini korumaya devam ederken yeni çıkan modellerinde farkını ortaya koymaya devam ediyor. Toyota’nın en yeni haylazlarından birisi olan Toyota GR corolla aracının tanıtım tarihi belli oldu. 2022 Toyota GR Corolla ne zaman çıkacak ? İşte merakla beklenen soruların cevapları haberimizde...

30.03.2022-23:31 - (Son Güncelleme: 30.03.2022-23:31) 2022 Toyota GR Corolla ne zaman çıkacak Toyota GR Corolla tanıtım tarihi belli oldu

Dünyada en çok ülkede pazar payı liderliğine sahip olan marka Toyota’dır. 2021 yılı ilk iki quarter verilerine göre pazar liderliğine sahiplik ettiği ülkeler arasında; ABD,Japonya,Endonezya ve Tayland gibi en çok otomobilin satıldığı ülkeler başta olmak üzere totalde 33 ülkede pazar payı liderliğine sahiptir.

2022 Toyota GR Corolla ne zaman çıkacak ?

Öncelikle araç ile alakalı detaylı bilgilere sahip olmadığımızı belirtelim. Kısa zamanda seri için ortaya çıkan bu şehrin yeni haylazı için bazı görseller üzerinden varsayımlarda bulunmak mümkün.

Toyota GR Corolla

Görsellere göre değerlendirme yapacak olursak 2022 Toyota GR Corolla, ana modellere göre daha asi, keskin ve merak uyandıran bir tasarımla karşımıza çıkacak. GR modellerin diğer modellere yanı sıra daha agrasif bir görsele sahip olması dilersinizki hız severlerin dikkatinide çekecektir GR modeller yapıları gereği sürat ve yarış odaklı oldukları için, aerodinamik yapıları onları farklı bir boyuta taşıyacaktır. GR modellerin farkları sadece görsellik ile bitmiyor. Daha sert süspansiyonlar virajlarda normal modellerine nazaran daha stabil dönüşler yapmasına yaramaktadır. Aracın belli başlı yerlerinde GR logoları, daha dikkat çekici jantlar, daha geniş çamurluklar, daha geniş lastikler gibi detaylar görüyoruz.

Aracın ne zaman tanıtıma sunulacağı noktasına değinecek olursak, Nisan ayının başında Toyota severler ile buluşması bekleniyor. 4 tekerden çekiş sistemi ile hız tutkunlarını heycanlandıracak pist ve normal sürüş modları gibi farkları da olacak serinin yakın zamanda detaylarının ortaya çıkmasını bekliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal