2022 Spotify abonelik ücretleri ne kadar oldu? Müzik severlere Spotify’dan kötü haber

Müzik severlere Spotify’dan kötü haber geldi. Dünyaca ünlü müzik dinleme uygulaması Spotify, Türkiye’deki abonelik ücretlerine yüzde 15 zam yaptı. Peki 2022 Spotify abonelik ücretleri ne kadar oldu? Yanıtı haberimizde...

02.08.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 02.08.2022-15:09)

Son zamanlarda pek çok şirketin yaptığı zamlara bir şirket daha katıldı. Dünyanın en ünlü müzik dinleme uygulaması olan Spotify’dan Türkiye’deki kullanıcılara üzücü bir haber geldi. Spotify güncel kur rakamlarını göz önüne alarak Türkiye’deki abonelik ücretlerine yüzde 15 zam yaptığını açıkladı. Spotify kullanıcıları ise yeni abonelik ücretini internet üzerinden araştırıyor. Peki 2022 Spotify abonelik ücretleri ne kadar oldu?

2022 Spotify abonelik ücretleri ne kadar oldu?

Spotify’ın aldığı karara göre Türkiye’deki Spotify abonelik ücreti yüzde 15 daha pahalı olacak. İşte Spotify zammı sonrası Türkiye’deki yeni abonelik fiyatları:

Aylık paket: 20.99 TL

Duo paketi: 27.99 TL

Aile paketi: 34.99 TL

Öğrenci paketi: 10.49 TL 

Spotify zam

Spotify nedir, ne işe yarar?

Spotify İsveç merkezli bir müzik alış verişi sistemidir. İlk olarak 2006 yılında kurulmuştur ve günümüze gelene kadar, dünyadaki en önemli şirketlerde biri olmayı başarmıştır. Sony, EMI, Warner Müzik ve Universal’ın da bulunduğu dünyaca ünlü birçok plak şirketlerine kayıtlı olan müzikleri sınırsızca dinlenmesine izin veriyor.

Kullanımı kolay olmasıyla birlikte, içerisinde milyonlarca kütüphane bulunmaktadır. Dinlemek istediğiniz şarkıcıları veya şarkı türlerini bir adımla dinleyebilirsiniz. Pop, Hip-Hop, R&B, Klasik, Rock ve daha onlarca içeriğe ulaşabilirsiniz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal