2022 Mercedes Benz All Terrain Türkiye satış fiyatı ve özellikleri

Geniş yapısıyla tam bir aile otomobili olmanın yanı sıra aynı zamanda arazi sürüşlerine odaklı olarak tasarlanan 2022 Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain'in özellikleri ve Türkiye satış fiyatına haberimizin detayından ulaşabilirsiniz.

12.04.2022-15:29 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-15:29) 2022 Mercedes Benz All Terrain Türkiye satış fiyatı ve özellikleri

Dünyanın önde gelen otomobil markalarından biri olan Mercedes 2022 Benz C-Serisi All Terrain'i bir süre önce tanıtımı yaptı. Geniş iç hacmi ile aile otomobili olan model aynı zamanda arazi sürüşlerine odaklı olarak tasarlandı. Serinin en yeni teknolojisi 2022 Benz C-Serisi All Terrain'in özellikleri ve tasarımını sizler için derledik.

2022 Mercedes Benz All Terrain özellikleri

2022 Mercedes Benz All Terrain özellikleri

C 200 4MATIC All-Terrain versiyonu ile meraklılarının karşısına çıkan modelin dış ve iç mekanında Avantgarde tasarım konsepti kullanıldı. Aracın yerden yüksekliğine motor altı koruması eklenirken aynı zamanda tamponları da özel olarak tasarlandı. Tamponlara eklenen siyah plastik eklentiler ile tam bir off-road karakteri ortaya çıkaran modelin adından da anlaşılacağı üzere dört tekerlek çekiş sistemi standart olarak sunuluyor. 1.5 litre turbo benzine sahip ünitesinde 204 beygir gücü bulunyor ve tek başına 300 Nm tork üretiyor. 9 ileri oran olarak tasarlanan otomatik şanzıman ile birlikte kombine edilen motorun bazı durumlarda 15 kW güve ve 200 Nm tork ile desteğine sahip olduğu belirtiliyor.

2022 Mercedes Benz All Terrain özellikleri

4MATIC tek versiyonuyla satışa çıkarılan araçta 11.9 inçlik multimedya ekran ve aynı zamanda 12.3 inç dijital gösterge mevcut. Dev monitör ile kullanıcısına rahat bir görüş sağlayan aracın bu ekranına ek olarak önde yer alan hayalet ekranda yer alıyor.

İç tasarımında yenilenen iki bölmeli klima alanı bulunan araçta akıllı hız sabitleme özelliği de yer alıyor. Şerit takip özelliğine sahip olan ve aktif park desteği de bulunan 2022 Mercedes Benz C-Serisi All Terrain'de gelişmiş MBUX özellikleri ile Android Auto ve Apple CarPlay desteği de var. Kablosuz olarak akıllı telefon şarj etme ünitesine de sahip olan aracın iç mekan özelliklerinde aracın ön koltukları ısıtmalı ve elektrikli olarak tasarlandı. Ambiyans aydınlatması özelliği buluna aracın USB paketi ve aynı zamanda da elektrikli bagaj kapağı gibi özellikleri de yer almakta.

2022 Mercedes Benz All Terrain Türkiye satış fiyatı

2022 Mercedes Benz All Terrain Türkiye satış fiyatı

Son teknoloji çalışmaları ile geliştirilen 2022 Mercedes Benz All Terrain modelinin Türkiye satış fiyatı ise vergiler dahil 1.387.000 TL civarında. Aracın ergiler hariç fiyatı ise 652 bin TL.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal