2022 KYK memur alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? E-Devlet KYK memur alımı sonuçları son durum

2022 yılı için KYK memur alımı için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağı ile ilgili araştırma yaparken genel olarak '2022 KYK memur alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?' şeklinde sorularına yanıt aramaya başladı.

13.03.2022-13:00 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-13:01) 2022 KYK memur alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? E-Devlet KYK memur alımı sonuçları son durum

Kamu personeli olarak çalışmak isteyen adaylar, KYK memur alımına ilişkin yayınlanan ilana müracaat etmişlerdi. 4 Şubat tarihinde tamamlanan başvuruların sonuçları ise o günden itibaren merakla beklenmeye başlandı. Kredi ve Yurtlar Kurumundan gelecek olan açıklamaları takip eden adaylar e-Devlet üzerinden gerçekleştirdikleri başvuruların son durumunu öğrenmek istiyorlar. 

2022 KYK memur alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

2022 KYK memur alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Toplamda 652 personel alımı yapacak olan Kredi ve Yurtlar Kurumu, memur alımına ilişkin ellerinde bulunan başvuruların değerlendirme sonuçlarına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapmadı. KYK'nın değerlendirme sonuçlarını bu günlerde açıklaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal