2022 En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları

İslam alemi Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu güzel günde bir mesajla da olsa hatırlanmak herkesin isteğidir. Biz de sizler için en güzel bayram mesajlarını sizler için derledik.

14.06.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 22.01.2022-15:02) 2022 En Güzel Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan Bayramı, bir ay boyunca oruç tutulduktan sonra başlar. Bu yıl da ilkbahar mevsimine denk gelecek.

İLK TERAVİH NE ZAMAN KILINACAK?

Üç aylara girdiğimiz bu günlerde Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Bu nedenle ilk oruç ne zaman, ilk teravih ne zaman gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. İlk teravih namazı 2 Nisan 2022 tarihinde kılınacak.

İLK SAHUR NE ZAMAN?

Oruç tutacak vatandaşlar, 1 Nisan'ı 2 Nisan'a bağlayan gecede sahurlarını yapacak ve 2 Nisan günü yılın ilk orucunu tutacak. Yılın son oruç tarihi ise 1 Mayıs pazar olarak netlik kazandı. 2 Mayıs günü Ramazan Bayramı başlayacak ve aynı hafta bitecek. Böylece bir aylık oruç süresi bitecek.

EN GÜZEL RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

İslam alemi, 3 Mayıs Ramazan Bayramı'nı kutlayacak. Bu önemli güne sayılı saatler kala heyecan da başladı. Her sene olduğu gibi gene büyükler ziyaret edilecek, 2022 bayram mesajları yollanacak ve birlik beraberlik içerisinde mutlu, huzurlu bir bayram yaşanacak. Bizde sizler için en güzel bayram mesajlarını derledik;

- Bir yudum dua, bir avuç sevgi, sıcak bir mesaj kapatır uzaklıkları, birleştirir gönülleri, bir sıcak tebessüm, bir küçük hediye daha da yaklaştırır bizi sevdiklerimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

- Deli gibi esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, Yıldızlarla bezenmiş Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız kutlu olsun her şey gönlünüzce Olsun inşallah.



- Rahmet ayı Ramazan'ın bitimine gelmenin hüznünü taşıyan müminler, Ramazan Bayramı'na kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor. İşte bayramda paylaşılabilecek en güzel bayram mesajları;

- Bu en güzel günümüzde, güzel ve özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, saygılarımızı, sevgilerimizi, dualarımızı yolluyoruz. Her gününüz bir bayram olsun...

- Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek umuduyla, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm müminlere nice huzurlu, bereketli bayramlar ihsan eylesin.

- Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin.. HAYIRLI CUMALAR, BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal