2022 EKPSS sınav soruları ne zaman açıklanacak? EKPSS sınav soru kitapçığına nasıl ulaşılır?

Engelli vatandaşların memurluk için girdiği EKPSS sınavı 24 Nisan tarihinde yapıldı. Tek oturum olarak gerçekleştirilen sınavın sorularının cevaplarının ne zaman açıklanacağı en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki EKPSS sınav soru ve cevap kitapçıkları yayınlandı mı? Tüm detaylar haberimizde.

24.04.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-12:41) 2022 EKPSS sınav soruları ne zaman açıklanacak? EKPSS sınav soru kitapçığına nasıl ulaşılır?

EKPSS sınavının tamamlanmasının ardından adaylar internet üzerinden merakla cevapların açıklanıp açıklanmadığını araştırıyor. Peki ÖSYM sınav soru ve cevap kitapçığını yayınladı mı? Ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EKPSS soru ve cevap kitapçığı

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınavların tamamlanmalarından kısa bir süre sonra cevapların yüzde 10'luk kısımlarının site üzerinden yayınlandığı biliniyor. EKPSS sınavı Genel Yetenek ve Genel Kültür olarak iki bölümden oluşuyor ve toplam 60 soru ile tamamlanıyor. 24 Nisan günü tek oturum halinde tamamlanan sınavın soru ve cevap kitapçıkları henüz yayınlanmadı. ÖSYM, soru kitapçıklarını resmi internet sitesinde yayınlıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal