2022 AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri açıklandı mı? Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavının ne zaman yapılacağı sorusu binlerce öğrencinin gündemini meşgul ediyor. Peki 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri açıklandı mı? Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

08.08.2022-09:49 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-09:49) 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri açıklandı mı? Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

Açıktan üniversite hayatına devam eden binlerce öğrenci Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınavının ne zaman yapılacağını merak ediyor. AÖG yaz okulu sınavı için gerekli başvuruyu yapan kişiler sınav giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağını da öğrenmek istiyor. Peki 2022 AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri açıklandı mı? Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı ne zaman yapılacak?

AÖF yaz okulu sınavı 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. 

AÖF 2022 yaz okulu

2022 AÖF yaz okulu sınav giriş yerleri açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav giriş yerleri henüz belli olmadı. AÖF yaz okulu sınav giriş belgeleri geçtiğimiz yıllarda sınavın gerçekleşmesine 1-2 hafta kala yayımlanıyordu. Dolayısıyla önümüzdeki bir kaç gün içerisinde sınav giriş belgeleri yayımlanabilir. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal