2018 Yaz Elbiseleri

Yaz aylarında hem ferah olayım, sıcaklamayayım diyor hem de rahat ve şık olmak istiyorsanız yapmanız gereken dolabınızı rengarenk elbiselerle doldurmak. 2018 yaz elbiselerinde uzun, kısa, dar, bol birçok elbise alternatifi mevcut.

14.04.2020-20:57 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-20:56) 2018 Yaz Elbiseleri

2018 Yaz Elbiseleri

Yaz aylarında hem ferah olayım, sıcaklamayayım diyor hem de rahat ve şık olmak istiyorsanız yapmanız gereken dolabınızı rengarenk elbiselerle doldurmak. 2018 yaz elbiselerinde uzun, kısa, dar, bol birçok elbise alternatifi mevcut. Hem gece hem de gündüz kullanımı için yaz aylarında pantolonlardan ziyade elbiseleri tercih etmeniz en iyisi olacaktır.

2018 yaz elbiselerinde en çok göze çarpan modeller bol ve uzun olanlar. Sağladığı hareket özgürlüğü onları vazgeçilmez kılıyor. Bu tarz elbiseler ile birlikte ya dolgu topuklu ayakkabıları tercih ederek şık bir görünüme ulaşabilir ya da sezonun modası renkli iplerle oluşturulmuş sandaletleri kullanıp günlük ve hoş bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Ara boydaki elbiseler de 2018 yaz elbiseleri arasında sıklıkla karşılaştığımız modellerden oluyor. Özellikle şifon kumaştan dikilen ve rengarenk çiçek böcek desenleri barındıran elbiseler içinde kendinizi çok rahat ve şık hissedeceksiniz. Eğer bu şekilde renkli desenleri olan bir elbise giyiyorsanız en iyi seçim ana rengin beyaz olması olacaktır. Beyaz üzerine desenleri olan elbiseler çok daha şık ve moda.

2018 yaz elbiseleri arasında gece için de farklı alternatifler var. Bunların modelleri gün içindekine göre daha dar ve vücuda oturuyor. Payetli modelleri sık sık görebilirsiniz. Bu tarz elbiselerde renk seçimi çok önemli. Renkli elbiselerde kumaşın düz olmasına, payetli elbiselerde rengin daha çok koyu olmasına dikkat etmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal