20 Nisan Hava Durumu

MGM tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre, yurt genelinde sağanak yağışların olması bekleniliyor.

20.04.2021-10:11 - (Son Güncelleme: 20.04.2021-10:54) 20 Nisan Hava Durumu

MGM tarafınca yayınlanan hava durumu raporuna göre, Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu geçeceği, Marmara, Ege, Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği düşünülüyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Trakya'yla Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı bekleniliyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu olacağı bekleniyor, bu akşam saatlerinde bölge geneliyle bugün güneyinin aralıklı sağanak ve kısım kısım gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği düşünülüyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Trakya ile Çanakkale çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın; bu akşam bölgenin güneydoğu kesimlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi düşünülüyor. 

ÇANAKKALE 10°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL 10°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

KIRKLARELİ 9°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

KOCAELİ 10°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal